17 / 05 / 2024

Naryıl Gayrimenkul Yapı adres

Naryıl Gayrimenkul Yapı adres

Naryıl Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Narin, Hüseyin Yıldırım tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Silivri İl Özel İdare İş Merkezi'nde kuruldu.

Deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatı ağızları açık bıraktı!

İnşaat Mühendisi ve SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Habip Çakmak resmi sosyal medya hesabı üzerinden deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatını paylaştı. İşte Habip Çakmak'ın o paylaşımı...

Kasacı Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Kimya Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasacı Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Kimya Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kılıç tarafından kuruldu.

Şeneller Gayrimenkul Yapı Personel Taşımacılığı Limited Şirketi kuruldu!

Şeneller Gayrimenkul Yapı Personel Taşımacılığı  Limited Şirketi Güngören’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şenel tarafından kuruldu.

Asyıl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asyıl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asyıl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Gömülü tarafından kuruldu.

200 yılı öncesi yapılar risk taşıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Düzgün binaların depreme dayanıklılığı üzerinde çalışmalar yaptı. 

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Yatırım amaçlı gayrimenkulün transferine ilişkin tebliğ!

Yatırım amaçlı gayrimenkulün transferine ilişkin esasların yer aldığı tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçekapılı Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nurcan Nazlı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bee Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bee Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Sadık Özdemir ve Coşkun Yılmaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dms Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dms Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Rıdvan Yiğit tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İmam Holakoueı ve Mohammad Zahırı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 2105 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 2105 Parsel Şubesi 500 bin TL sermaye ile açıldı.

Naryıl Gayrimenkul Yapı adres Haberi

Naryıl Gayrimenkul Yapı adres

Naryıl Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Narin, Hüseyin Yıldırım tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Naryıl Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı satımı pazarlamasını yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Naryıl Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri Alibey Mahallesi, Başkomutan Caddesi, İl Özel İdare İş Merkezi No:74...