19 / 05 / 2024

Nasrın Charıf

Nasrın Charıf

Injaz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Sarma ve Nasrın Charıf ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarih verildi! 

Araç alacaklara zam uyarısı yapıldı. 'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarihi verildi! Peki sıfır araçlara zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Altın fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bugün ne kadar oldu? 21 Kasım Salı altın fiyatları!

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları bugün adeta fırladı. Peki 24 ayar çeyrek altın kaç lira? Gram altın bugün ne kadar? 21 Kasım Salı altın fiyatları.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Zeray Gazania Life'ta ön satış fırsatı! 709 konutluk yeni proje! 

Zeray Gazania Life projesinde ön satış fırsatı başladı. Zeray İnşaat imzası ile yükselen projede 709 konut yer alıyor. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları resmen fırladı. Peki çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? Bugün altın fiyatlar ne kadar oldu? 24 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Nasrın Charıf Haberi

Nasrın Charıf

Injaz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Sarma ve Nasrın Charıf ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Haseki Sultan Mahallesi'nde kuruldu.


Injaz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...