06 / 05 / 2024

Nata Holdingin tamamladığı projeler

Nata Holdingin tamamladığı projeler

Adını ilk olarak, News Record (ENR) tarafından açıklanan 'Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 33 Türk firma arasında yer alarak duyuran Nata Holding, devler liginde yeni projelerle sahada.

Kepez Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin yüzde 60'ı tamamladı!

Kepez'de yapılan Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı aralıksız sürüyor. Yüklenici firma, caminin karkas inşaatının yüzde 60'nı tamamladı.

Nata İncek'te 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

16 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 175 daire yer alıyor. Nata Holding imzası taşıyan projede 4+1 ve 6+1 daireler bulunuyor.

Nata İncek Konutları'nda teslimler Nisan 2016'da!

Nata Holding imzası taşıyan Nata İncek Konutları toplam 16 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunuyor. Projede toplam 175 daire mevcut.

Nata İncek Konutları'nda 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nata Holding tarafından inşa edilen Nata İncek Konutları 175 daireden meydana geliyor. Ankara İncek'te bulunan projede daire teslimlerinin Nisan 2016'da yapılması planlanıyor.

İBB 442 park projesini tamamladı!

Ağaçlandırma, peyzaj çalışmaları ve bitkilendirme uygulamalarıyla kent görünümüne değer katan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 442 park projesini tamamladı.

Emin Grubu'nun yöneticileri Leadership Academy eğitimini tamamladı!

Emin Şirketler Grubu 18 Müdür ve Yöneticisi, eğitim süresi 98 saat olan Leadership Academy of Business eğitimini, cübbe giyip kep atarak tamamladı.

Huzurlu İnşaat 500 konutluk projesi için hazırlıkları tamamladı!

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı.

Çatalhöyük kazıları 22'nci yılını tamamladı!

Yapı Kredi’nin ana sponsorlarından olduğu, 2012 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne giren Çatalhöyük kazıları 22. yılını tamamladı.

Afad ekibi Van'daki çalışmaları tamamladı!

Van’da 2011 yılında yaşanan depremde ağır hasar gören binaların tespiti ve yıkımı için Afad Başkanlığı’ndan görevlendirilen ekip çalışmalarını tamamladı.

Nata Vega Outlet bayramda açık mı?

Nata Vega Outlet hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Nata Vega Outlet bayramda açık mı? Nata Vega Outlet bayramda kaçta açılacak?

Akfen Holding, temettü dağıtarak büyüyecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, temettü dağıtan bir holding olarak büyümeye devam edeceklerini söyledi. Akın, holdingin olgunlaşma sürecini büyük ölçüde tamamladığını ifade etti.

Mimar Sinan Kongre Merkezi’nin inşası tamamladı!

Kepez Belediyesi, 40 milyon lira bütçeli, 2 bin kişilik çok amaçlı Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nin inşası tamamladı.

İş GYO İFM'de ruhsat işlemlerini tamamladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM), yaklaşık 5 bin metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde ofis ve ticari ünitelerden oluşacak projesinin ruhsat işlemlerini tamamladı.

Nata Holdingin tamamladığı projeler Haberi

Nata Holdingin tamamladığı projeler

ADINI ilk olarak, News Record (ENR) tarafından açıklanan 'Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 33 Türk firma arasında yer alarak duyuran Nata Holding, devler liginde yeni projelerle sahada. Ankara merkezli Nata Holding, Türkmenistan'da çölün ortasında şantiye kurarak 9 ayda, 27 kilometrelik demiryolu hattını tamamladı. Bu hat ile iki ülkeyi birbirine bağlayan firma; Türk firmalarının sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Bereket'e fabrika kurduklarını ve Serhetyaka Oğuzhan arası 234 km uzunluğunda 110 kw elektirik iletim hattı inşaatını yaptıklarını belirtti. Türkmenistan pazarının cazip olduğunu ve yabancı ortaklar için uygun koşulların oluşturulduğunu ifade eden Tanık "İşlerini zamanında bitiren müteahhitlerin ödemeleri hemen yapılıyor, şunu da İki ülkeyi birbirine bağlayan demiryolunun mimarı bir Türk belirtmem...