04 / 07 / 2024

Nathan Blecharczyk

Nathan Blecharczyk

Dünya genelinde seyahat edenlere ilginç konaklama deneyimleri sunan online kiralama portalı Airbnb, Türkiye’de de popülerleşiyor

Authentic Tours Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Authentic Tours Turizm Limited Şirketi, Andrew Nathan Bailey, O'Mahony Ryn Matthew tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi, Tekkeci Sokak'ta kuruldu.

Yılın girişimcisi fotokopi çekerken müteahhit oldu

Malezya'da yılın girişimcisi olan A. K. Nathan, eğitimini yarıda bırakıp bir fotokopicide iş hayatına atılmış

Nathan Blecharczyk Haberi

Nathan Blecharczyk

Şirketin kurucularından Nathan Blecharczyk’tan, tüm dünyada 192 ülkenin içine dahil olduğu evden daireye, daireden şatoya, şatodan ıssız bir adaya kadar geniş bir kiralama yelpazesi olan sistemin nasıl işlediğini öğrendik.


Airbnb, ağustos 2008’de San Francisco, Kaliforniya’da üç arkadaşın kurduğu, dünya çapında binlerce eşsiz konaklama seçeneğini online olarak veya akıllı telefonlar üzerinden listeleme, keşfetme ve kiralama olanağı sunan bir pazar yeri.


İster bir geceliğine bir apartman dairesi veya bir haftalığına bir şato; ister bir aylığına villa…


Airbnb, kullanıcılarına 192 ülkede, 25 binden fazla şehirde farklı fiyat seçenekleriyle eşsiz seyahat deneyimleri sunuyor. Sistem ayrıca insanların boş alanlarını, milyonlarca kullanıcıya açık bir pazarda kiralama olanağı sunarak kazanç sağlamalarına aracı oluyor.


Airbnb, toplam 10 milyon gece konaklama sayısına ulaştıklarını duyurmalarının hemen ardından Türkiye’de de rekor düzeyde bir büyüme...