29 / 04 / 2024

Natural Stone ne zaman

Natural Stone ne zaman

Natural Stone 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

Natural Stone 25-29 Ekim'de CNR Expo'da!

Natural Stone 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri Fuarı kapılarını açtı!

İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Natural Stone Fuarı’nda en büyük pazarımız Çin’den çok sayıda profesyonel alıcıyı ağırlıyoruz. Organizasyon aracılığıyla Çin’e olan ihracatımız yükselecek” dedi.

İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

CNR Emlak ve Natural Stone Fuarı eş zamanlı olarak CNR EXPO’da başlıyor. Sektör devlerini buluşturan CNR Emlak Fuarı’na İTO’nun “Yaşayan İstanbul” maketi damga vuracak.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Tureks Stone'dan ev ve ofislere yeni Elevations koleksiyonu!

Doğal taş ürünleriyle dünyada trend yaratan marka olarak öne çıkan Tureks Stone, ev ve ofis yaşamına derinlik kazandıran ve dört çeşit doğal renk seçeneği olan Elevations koleksiyonu ile mekanlara farklı bir cazibe kazandırıyor.

Easy Stone'tan ilk taş sıva kaplama!

Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor..

Toz–Taş Yapı, Easy Stone'u yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Toz –Taş Yapı tarafından Almanya’ dan ülkemize ve inşaat sektörüne kazandırılan Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Seranit Porselen’den Doğallığın Yıldızı Fossil!

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, adını görünümünden alan Doğal Taş (Natural Stone) kategorisi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

The House Residence Bomonti projesine Şükran Belgesi verildi!

Yenigün İnşaat'ın The House Residence Bomont projesii, 11. Uluslararası Natural Stone Fuarı'nda ödül aldı. Yenigün, Bomonti projesiyle İngiltere’de ödül alarak Türkiye’yi yurtdışında başarıyla temsil etmesi nedeniyle, “Şükran Belgesi”ne layık görüldü.

İngiltere'den Yenigün İnşaat'ın Bomonti projesine ödül!

Yenigün İnşaat 11. Uluslararası Natural Stone Fuarı'nda ödül aldı.Yenigün, Bomonti projesiyle İngiltere'de ödül alarak Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil etmesi nedeniyle, şükran belgesine layık görüldü.

11 .Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri Fuarı açıldı!

Türkiye'nin doğaltaş ve memerdeki zengin rezervleri CNR Natural Stone - 11 .Uluslararası Mermer, Doğal Tas Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"nda vitrine çıkarıldı. Fuar, Türkiye'nin duayen mimarlarını buluşturdu.

Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Fuarı yarın başlıyor!

Doğal taş sektörünün İstanbul 'daki en büyük buluşması Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 04-07 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Natural Stone ne zaman Haberi

Natural Stone ne zaman


Türkiye'nin en büyük ve tek milli sermayeli fuarcılık şirketi CNR Holding; Addis Ababa Ticaret Odası Başkanı Elias Geneti öncülüğündeki 14 kişilik Etiyopya heyetini ağırladı. CNR Holding Genel Satış Koordinatörü Cem Şenel'in konuk ettiği heyetle ikili iş birliği anlaşması imzalandı.


Özellikle son dönemlerde iki ülke arasında gelişen ilişkiler fuarcılık sektöründe imzalanan bu anlaşma ile daha da güçlendi. Anlaşma gereği her iki ülkede düzenlenecek fuar organizasyonlarında, karşılıklı ziyaretçi ve katılımcı desteği sağlanacak.


Düzenlediği fuarların tanıtım ve pazarlamasını, Dubai ve Londra'daki ofislerinin yanı sıra 180 yetkili acente üzerinden yapan CNR Holding, Addis Ababa Ticaret Odası ile yaptığı anlaşma ile Afrika Kıtası'nda daha da etkili bir şekilde tanıtım yaparak, fuarlarına nitelikli ziyaretçi ve katılımcı getirecek. CNR bunun yanı sıra katılımcıları için Etiyopya'da yeni iş bağlantıları...