15 / 05 / 2024

Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Ümraniye'de, Muzaffer Emre Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket kuruldu!

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket Beyoğlu'nda 2 milyon 511 bin 794,81 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

Teven Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Teven Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 263 bin 550,79 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Kripto para yatırımcılarına sanal dolandırıcılık uyarısı!

Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para yatırımcılarını sanal dolandırıcılığa karşı uyardı.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres Haberi

Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Muzaffer Emre Şube Müdürlüğü'nde, 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te açıldı.


Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Tasnif edilmiş metal atıklar, hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması 


Navigatör Havacılık Yatçılık Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Ümraniye, Esenkent Mahallesi, Sepken Sokak...