13 / 05 / 2024

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı

Başarılı oyuncu Naz Elmas ile iş adamı Erol Özmandıracı’nın arası açıldı.  çift, geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Olaydan sonra küsen eşler, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı

Şile Ahmetli, Meşrutiyet ve Ova bölgesinin 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Şile ilçesi, Ahmetli, Meşrutiyet Mahallesi ve Ova Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Emin tarafından kuruldu.

Nazım Önen Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazım Önen Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Halet Önen tarafından kuruldu.

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?

Bitcoin, balina alımları ve Nasdaq ile 25 bin dolara tepki gösterebilir!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Beste Naz Süllü'nün o açıklamaları...

Şile Balibey, 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Şile İlçesi, Balibey Mahallesi, 11 pafta,142 ada 6 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şile Balibey 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Şile ilçesi, Balibey Mahallesi, 42 ada, 11 parsel ve komşuluğundaki bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suhaıb Alsheıkh tarafından kuruldu.

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı Haberi

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında hayatlatını birleştiren Naz Elmas ile Erol Özmandıracı'nın arasına kara kedi girdi. Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre, çiçeği burnunda çift, geçtiğimiz günlerde büyük bir kavgaya tutuşup küstü. Yaşanan olaydan sonra çok sinirlenen Elmas ile Özmandıracı, birbirlerini sosyal medyada takipten çıkardı.

İMALI MESAJ PAYLAŞTI

Eşiyle arası bozuk olan Erol Özmandıracı, sosyal medyadan imalı mesajlar göndermeyi de ihmal etmedi. Önceki gün deniz kenarında tek başına oturan ünlü iş adamı, "'İnsan ancak doğada tek başınayken huzur buluyor" yorumuny yaptı. Güzel oyuncu ile eşinin bu krizi aşıp aşamayacakları merak ediliyor.

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas...