08 / 05 / 2024

Nazar Nazarov

Nazar Nazarov

Rver İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Nazar Nazarov tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı 4.Caddesi'nde kuruldu.

Altını yüksek alanlar üzülmesin! Altında yeni rekor açıklandı, tarih verildi! Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız

Altın fiyatları mayıs ayında kırdığı rekorları geride bırakarak, düşüş geçti. Altındaki bu düşüş yüksek fiyattan altın alanları üzerken Altın Uzmanı Nazar Özsahakyan yeni rekoru tarih vererek açıkladı. Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız...

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaş nazarında daha da düşer mi? sorusunu sordurmaya başladı. Bu durum piyasada dillendirilirken altın ve para piyasaları uzmanı Senol Kaan'dan açıklama geldi. Peki altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

14 ayar çocuk kelepçelerinde net yüzde 25 indirim! Nazar boncuklu, uğur böcekli! Sembolgold 15 Kasım 2022 fiyat listesi 

Çocuklar ve bebekler için tercih edilen altın kelepçe bilekliklerde net yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Tüm 14 ayar altın çocuk kelepçeleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki 14 ayar çocuk kelepçe fiyatı ne kadar? İşte 15 Kasım 2022 çocuk kelepçe fiyat listesi...

İslam Memiş'ten altın için son uyarı! Bu kez tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş "Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Ben alırım altınımı, KKM'ye koyarım."

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubeyler İnşaat Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Nazar Yıldız tarafından kuruldu.

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatemeh Karbalaeımohammadrez ve Mohammad Nazarıan ortaklığında kuruldu.

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Fırouzı, Ekber Bilgin, Mahsa Nazarımoheb, Meysam Khamehchı ve Mohsen Basırı ortaklığında kuruldu.

Adm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın NAzar, Dılrabo Elmuratova, Meryem Küçükbatman ve Sanzhar Khaııtmetov ortaklığında kuruldu.

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Pourya Nazarı tarafından kuruldu.

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Kevın Lee tarafından kuruldu.

Kainaat Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kainaat Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghulam Farooq Nazarı ve Sohrab Rahmanyar ortaklığında kuruldu.

Novella İnşaat İthalat İhracat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novella İnşaat İthalat İhracat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazar A.M.Alı tarafından kuruldu.

Nazar Danışmanlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Danışmanlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Han Antika tarafından kuruldu.

Nazar Nazarov Haberi

Nazar Nazarov

Rver İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Nazar Nazarov tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı 4.Caddesi'nde kuruldu. 


Rver İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak....