06 / 05 / 2024

Nazif Zorlu villasına koruma kurulu incelemesi

Nazif Zorlu villasına koruma kurulu incelemesi

Koruma Kurulu, 2.Grup tarihi eseri “müze yapacağım” diyerek aldığı, ancak müze yerine havuzlu villa yaptırdığı iddiasıyla Zorlu Holding’in patronu için inceleme başlattı. A.Nazif Zorlu için 3 yıla kadar hapis cezası istenebileceği gündeme geldi.

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Burcu Esmersoy'un Bodrum'daki villasına rekor teklif!

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy'un dekorasyonunu kendisinin gerçekleştirdiği villasına rekor teklif geldi.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Gülşen, Zorlu'daki rezidansını 40 bin TL'ye kiraya verdi!

Şarkıcı Gülşen'in pandemi nedeniyle ailesiyle birlikte İspanya'daki villasına gittiği iddia edildi. Bir süre İspanya'da yaşayacak olan popçu Zorlu’daki rezidans dairesini de ikiye bölerek ikinci kısmını 40 bin liraya kiraya verdi.

Villasına alıcı bulamayan Ajda Pekkan, emlakçılara dava açıyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de bulunan villasına bir türlü alıcı çıkmayınca faturayı emlakçılara kesti. Villasını fiyatla internetten satmak için ilana koyan birçok farklı emlakçıya dava açıyor.

Nazif Zorlu villasına koruma kurulu incelemesi Haberi

Nazif Zorlu villasına koruma kurulu incelemesi



Koruma Kurulu, 2.Grup tarihi eseri “müze yapacağım” diyerek aldığı, ancak müze yerine havuzlu villa yaptırdığı iddiasıyla Zorlu Holding’in patronu için inceleme başlattı. A.Nazif Zorlu için 3 yıla kadar hapis cezası istenebileceği gündeme geldi.


Zorlu Holding sahibi Ahmet Nazif Zorlu’nun havuzlu villasına inceleme başlatıldı. Boğazı tepeden gören bir yeşil alanda yer alan tarihi eser alanını, “Müze yapacağım” diyerek alan ancak, kendisine havuzlu villa yaptırıp etrafını da iki metre duvarla ördüğü belirtilen Zorlu’yla ilgili, CHP Kadıköy Meclis Üyesi Hüseyin Sağ suç duyurusunda bulundu. Koruma Kurulu’nun inceleme kararı verdiği şikayet dilekçesine göre süreç şöyle gelişti:


SİT ALANI İLAN EDİLMİŞTİ

İstanbul Boğazı’nın kalbi Rumelihisarı’nda Duatepe olarak adlandırılan 37 ada 1,2,12 ve 13 parseller Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından “Doğal Sit Alanı” ilan edilmiş, daha sonra Boğaziçi İmar...