19 / 05 / 2024

Nazilli kanalizasyon sorunu

Nazilli kanalizasyon sorunu

Nazilli merkez Yıldıztepe mahallesindeki sorun Nazilli Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla sona erdi. Etrafa yayılan kötü kokunun kanalizasyon sızıntısından kaynaklandığını belirleyen Fen İşleri ekipleri, yaptıkları çalışmalarla sızıntıyı giderdi.

Nazilli'de müteahhit sayısı hızla artıyor!

Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, bölgede yaşanan müteahhitlik sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yüzügüler, müteahhit sayısının kriz denilecek noktaya geldiğini açıkladı'dedi.

Demre'nin kanalizasyon sorunu 2 yılda çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Belediyesi’nden devraldığı 80 kilometrelik kanalizasyon yapımını iki yıl içinde tamamlayıp hizmete sundu.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Mersin Toroslar ve Portakal'daki kanalizasyon sorunu çözülüyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Portakal Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Antalya Kaş'ın altyapısı yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kaş’ın Gömbe Mahallesi ve Çukurbağ Yarımadası’nda toplam 43 kilometrelik kanalizasyon çalışması başlattı. 10 milyon liralık yatırımla Kaş’ın kanalizasyon sorunu tarih olacak.

Afyon Sandıklı'da alt yapı sorunu ortadan kalkacak!

Sandıklı'da yıllardır sorun olan Kanalizasyon ve yağmur suyu için Başkan Mustafa ÇÖL’ün talimatıyla yapılan proje kapsamında Sandıklıda alt yapı sorunu ortadan kalkıyor.

Kilis'teki köylerin kanalizasyon sorunu çözülecek!

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi. Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti.

MARSU'nun alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Artuklu İlçesinin İstasyon Mahallesi’nin yıllardır altyapı (kanalizasyon) sorunu olan ve yapımı ihmal edilen MARSU ekiplerinin çalışma başlatmasıyla ile çözüme kavuşuyor.

Muş Yeşilova'nın kanalizasyon sorunu çözülüyor!

Muş’un Yeşilova beldesinin yıllardır süren kanalizasyon sorunu çözüme kavuşuyor. 3 milyon TL’lik bir finansmana sahip projenin yüzde 50’sinin AB’den hibe destekli olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kula Balıbey'in su sorunu çözülüyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Balıbey Mahallesi’nin 15 aydır su sorunu çektiği yönünde bazı haber sitelerine servis edilen haberle ilgili açıklama yaptı...

Alanya'da 15 kilometrelik kanalizasyon hattı yapılacak!

Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmalarla Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunu tamamen ortadan kaldırılacak" dedi.

Trabzon Yeşilyurt Mahallesi'nin su sorunu çözüldü!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TİSKİ) gerçekleştirdiği çalışmalar ile Ortahisar ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nin su sorunu ortadan kaldırıldı.

Manisa'nın altyapı sorunu çözülüyor!

MASKİ altyapı sorunlarını çözmek için ilk adımı attı. Manisa Merkeziyle birlikte, 17 ilçeyi kapsayan çalışmalar sayesinde içme suyu, kanalizasyon ve arıtma sorunu yaşayan mahallelerin rahat bir nefes alacağı belirtildi

Nazilli kanalizasyon sorunu Haberi

Nazilli kanalizasyon sorunu


Nazilli merkez Yıldıztepe mahallesindeki iki sokakta günlerdir yaşanan kötü koku sorunu, Nazilli Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla sona erdi. Yıldıztepe 152 Sokak ile 57 Sokak'ta etrafa yayılan kötü kokunun kanalizasyon sızıntısından kaynaklandığını belirleyen Fen İşleri ekipleri, yaptıkları çalışmalarla sızıntıyı giderdi. Mahalle sakinleri tarafından Nazilli Belediyesi'ne gelen "kötü koku" ihbarları üzerine bölgeye giderek kokunun nedenini teşhis eden Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sızıntıya hemen müdahale etti.

Çatlağın oluştuğu kanalizasyon borularının 50 metre ilerisinde içme suyu şebeke hattı bulunduğunu kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Ekipler, sızıntının kaynağı olan 3 metrelik kanalizasyon borusunu değiştirdi. Kanalizasyon hattının 50 metre ilerisinde içme suyu şebekesi yer alıyor. Sızıntının içme suyuna karışması ihtimalini gözardı edemezdik. Çok şükür ki zamanında müdahale yapılması büyük bir sorunu ortadan kaldırdı" diye...