08 / 05 / 2024

nazım biçer Kentsel dönüşüm için örgütlenin

nazım biçer Kentsel dönüşüm için örgütlenin

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentsel dönüşüm kapsamına alınan bölgelerde yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için örgütlenmeleri ve süreci birlikte takip etmelerinin büyük önem taşıdığını söyledi...

Gülizar Biçer Karaca'dan deprem vergisi önergesi!

TBMM’de 5 partinin ortak deprem araştırma önergesi hakkında söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 1999 depreminde zaman aşımı uygulanan ya da cezaların ertelendiği davaların peşini bırakmayacaklarını belirtti.

Gülizar Biçer Karaca'dan Salda Gölü açıklaması! 

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, millet bahçesi yapımı için Salda Gölü'nde başlanan inşaatın durdurulması için çağrıda bulundu...

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Nazım Culha: Hatay Arsuz'un kentsel dönüşüm ihtiyacı yok!

Hatay'ın İskenderun Körfezi'ndeki doğa harikası ilçesi Arsuz'un belediye başkanı CHP'li Nazım Culha, bölgenin dönüşüme ihtiyacı olmadığını belirtti. Culha, ''Riskli alanlarımız yok ama riskli binalarımız var'' dedi.

Nazım Çulha: Kentsel dönüşüm sosyal çöküntü olmasın!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha kentsel dönüşüm projelerinin mevcut kent dokusuyla uyumlu, kentte yaşayan dinamikler dışında diğer yerleşim yerlerine de örnek olabilecek düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti.

Erzurum'un ilçelerinin nazım imar planları yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelerin de nazım imar planlarını yapıyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçenin kentsel dönüşüm ve gelişimi daha hızlı ve kapsamlı olacak.

Gayrimenkul fiyatlarının yükselmemesi için işbirliği yapılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki arsa ve ev fiyatlarının daha fazla yükselmemesi için Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

Nazım Biçer: Adana'da inşaatlar ada bazında yapılmalı!

Adana kent merkezinde inşaat alanı kalmadı. Üç dört katlı binalar yıkılıp yerine çok katlı rezidanslar ve iş merkezleri yapılıyor. İMO Başkanı Nazım Biçer, inşaatların parsel değil ada bazında yapılması gerektiğini vurguluyor.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuşuldu!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Öz Biçer İnşaat Metal Hafriyat ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Biçer İnşaat Metal Hafriyat ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Biçer tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Çekmeköy, Soğukpınar Mahallesi, Adnankahveci Caddesi, Kartal Sokak'ta kuruldu.

İzmir Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı iptal edildi!

İZMİR 1. İdare Mahkemesi, Alsancak-Turan arası Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı’nda İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık 2013 tarihinde yaptığı plan notu değişikliklerini iptal etti.

nazım biçer Kentsel dönüşüm için örgütlenin Haberi

nazım biçer Kentsel dönüşüm için örgütlenin

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentsel dönüşüm kapsamına alınan bölgelerde yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için örgütlenmeleri ve süreci birlikte takip etmelerinin büyük önem taşıdığını söyledi. Biçer, "Kentsel dönüşümde ortaya çıkan rantın adil bir şekilde dağıtılması durumunda dönüşümden kimse rahatsız olmaz" dedi.


SÜREÇ İYİ TAKİP EDİLMELİ 


Gazetemize yaptığı açıklamada son yıllarda hemen her belediyenin gündeminde yer alan kentsel dönüşüm uygulamalarında birtakım sorunlar yaşanabildiğine dikkati çeken Biçer, kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgelerde yaşayan vatandaşların süreci iyi takip etmesinin mağduriyetlerin önlenmesi konusunda önemli olduğunu vurguladı. 4'TE İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentsel dönüşüm yapılacak bölgelerde yaşayanlara dikkat etmeleri gereken konuları anlattı ve çağrıda bulundu; Kentsel dönüşüm için örgütlenin VURAL KÖSE ADANA (GÜNAYDIN)TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı...