13 / 05 / 2024

Nazım Kalkavan kentsel dönüşüm projeleri

Nazım Kalkavan kentsel dönüşüm projeleri

Nazım Kalkavan yaptığı açıklamada "Türkiye'deki kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar devam ediyor fakat bu sürecin daha hızlı ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Nazım Kalkavan konutta KDV düzenlemesini değerlendirdi!

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, ‘yabancılara konut ve iş yeri satışında KDV istisnası düzenlemeleri’ni de içeren ‘Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni değerlendirdi.

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanmalı!

Nazım Kalkavan yaptığı açıklamada "Türkiye'deki kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar devam ediyor fakat bu sürecin daha hızlı ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

İzmir'in nazım imar planı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 yıllık hazırlık dönemi sonrasında kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı tamamlandı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

Esenyurt TEM Kuzeyi nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Esenyurt TEM Kuzeyi Nazım İmar Planı' nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Beyşehir'e 1/5 binlik nazım imar planı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Ankara Kalecik nazım imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kalecik ilçesi, Merkez mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu bugün askıya çıkarıldı...

Arnavutköy Derbent nazım imar planı askıda!

İstanbul Arnavutköy İlçesi, Derbent Mevkii 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Samandağ'da 33 yeni mahalle için nazım imar planı yapılacak!

Başkan Nehir, hizmet projelerini, Türbe Peyzajı, Yeni Toplu Konut Hamlesi, BŞB ile ortaklaşa 5,5 dönümlük Rekreasyon Alanı, Çevre Yolu, 75.Yıl Parkı altı otopark, üstü yeşil alan, 33 yeni mahalleyi içine alan Nazım İmar Planı, Kapalı Semt Pazarı ve Çevlik-Arsuz Yolu şeklinde sıraladı.

Kartal 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı tekrar değerlendirilecek!

Kartal 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda yer alan değerler dikkate alınarak, tekrar değerlendirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na başvurulmasına karar verildi ve aynı gün bu başvuru yapıldı.

Nazım Kalkavan kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Nazım Kalkavan kentsel dönüşüm projeleri

Nazım Kalkavan, yeşil ve mavinin birleşimiyle eşsiz güzellikte bir lokasyonda yapımına başlanan ve 2019'da tamamlanması planlanan Yedi Mavi'nin yüzde 80'inin deniz manzaralı ve geniş teraslara sahip olduğunu dile getirdi... 


Türkiye'nin en köklü ailelerinden biri olan ve daha çok denizcilik ve armatörlük faaliyetleriyle ismi anılan Kalkavan Ailesi, inşaat sektöründe de iddialı. Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, son dönemde çok ses getiren Yedi Mavi Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Ünlü işadamı, Kalkavan YapıHasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığıyla birlikte Yedi Mavi Projesi'ni Zeytinburnu sahildeki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne ait arazi üzerinde hayata geçirdiklerini dile getirdi... 


Yatırım değeri 3 milyar TL 


¦ Yedi Mavi projesi çok ses getirdi. Projeyi bir de sizden dinleyelim? 


Yatırım değeri 3 milyar TL'yi bulan...