05 / 05 / 2024

Nazım Yavuz yalıtım

Nazım Yavuz yalıtım

6.5 milyon konutun yalıtımı yapılırsa, enerji tasarrufunun yanı sıra 51 bin kişiye yeni istihdam sağlanacak. 125 milyon ton karbon salınımının da önüne geçilecek..

Nazım Yavuz: Çatı yalıtımı ile faturalar yarı yarıya düşecek!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz geçtiğimiz 10 yılda yalıtımsız ve hatalı çatıların ülke ekonomisine verdiği zararın 26 milyar TL ' ye ulaştığını belirtti. Yavuz, tüketicileri uyardı...

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık 2017'de Yavuz Aydın tarafından kuruldu. 

Doğru yalıtımla yüzde 50 tasarruf mümkün!

ÇATIDER, Tasarruf Günü’nde ısınma faturalarını yarıya düşürmenin formülünü açıkladı. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz:“Doğru yalıtım ve doğru çatı uygulamaları ile enerji faturaları yüzde 50’ye varan oranda azalır. Yalıtımla Türk ekonomisi de kazanır. " dedi.

Nazım Yavuz: 7 milyon bina ve çatı depreme hazır değil!

M. Nazım Yavuz, Türkiye’de konut stoğunun yaklaşık yüzde 40’ının yenilenmesi veya güçlendirilmesi gerektiğini belirterek, “7 milyon bina ve çatının güçlü bir depremde güvenli olmayacağı öngörülüyor. " dedi.

Nazım Yavuz: Türkiye'nin aradığı enerji çatılarda gizli!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, güneş enerjili çatıların yaygınlaşması gerektiğini söyledi. Yavuz, Türkiye’nin enerji darboğazını yenilenebilir enerji alternatifleriyle aşabileceğini ifade etti.

Nazım Yavuz: Her fırtınada uçabilecek binlerce çatı var!

İstanbul ve Bursa’da şiddetli lodos nedeniyle uçan çatılar, yaralanma ve maddi zarara yol açtı. Nazım Yavuz, özellikle Marmara Bölgesi’nde hafta sonu etkili olan lodos nedeniyle İstanbul ve Bursa’da çatıların uçarak büyük bir tehlike yarattığını belirtti.

Çatıların yalıtım eksikliği zararı 26 milyar TL!

Çatı Sanayi ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'de konutlardaki enerji tüketiminin aynı iklim koşulları ve kullanım alanına sahip ülkelere oranla 2-3 kat fazla olduğunu belirtti.

Nazım Yavuz: Yetersiz yalıtımın maliyeti 26 milyar TL!

6.5 milyon konutun yalıtımı yapılırsa, enerji tasarrufunun yanı sıra 51 bin kişiye yeni istihdam sağlanacak. 125 milyon ton karbon salınımının da önüne geçilecek..

Nazım Yavuz: Çatı yalıtımı ile faturalar yarı yarıya düşecek!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz geçtiğimiz 10 yılda yalıtımsız ve hatalı çatıların ülke ekonomisine verdiği zararın 26 milyar TL ' ye ulaştığını belirtti. Yavuz, tüketicileri uyardı...

Nazım Yavuz: Yalıtımsız ve hatalı çatılar ülke ekonomisine zarar veriyor!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve yalıtım uygulamalarının standartlara uygun olarak yapılması halinde tüketici bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı.

Nazım Yavuz: Çatı katı bağımsız konut olmalı!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'de inşaat sektörünün son yıllarda etkileyici bir büyüme performansı gösterdiğini, buna rağmen konut açığı sorununun varlığını sürdürdüğünü hatırlattı...

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar, şehirlerdeki sel riskini azaltır!

Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M.Nazım Yavuz, Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının şehirlerde oluşan ani sellere, ısı adaları ve küresel ısınmaya karşı çözüm olacağını vurguladı...

Nazım Yavuz yalıtım Haberi

Nazım Yavuz yalıtım

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye'de son 10 yılda yaklaşık 26 milyar liranın, yalıtım yetersizliği sebebiyle israf edildiğini belirtti. Yazılı açıklama yapan Başkan Yavuz, "Çatı ve binada yapılacak tadilat ve yalıtım uygulamaları ile enerji harcamalarında yüzde 50'den fazla tasarruf sağlanabilir. 


Çatı sektöründe KDV indirimi uygulanmasını da bekliyoruz. İndirim, sektörün iş hacmini artıracaktır. Bu, aynı zamanda tüketicilerin yalıtım uygulamalarını tercih etmesi için önemli bir etken olacaktır" ifadelerini kullandı. Bu arada Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcüarı Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan da, 6.5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla birlikte 51 bin kişiye yeni istihdam sağlanacağını belirtti. Ferdi Erdoğan, "125 milyon ton karbon sahnımının engellenmesiyle çevreye de katkıda bulunulacak"...