06 / 05 / 2024

nazır gayrimenkul ankara konut projesi

nazır gayrimenkul ankara konut projesi

Nazır Gayrimenkul, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde konut projesi inşa edecek. 210 konuttan meydana gelecek proje tek blok halinde yükselecek..

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Deniz Demirci tarafından kuruldu. 

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Khan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Khan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Nazır Khan tarafından kuruldu.

Avasır Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avasır Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Bedran tarafından kuruldu.

Bülent Kaya: Pandemiden en az etkilenen sektör gayrimenkul oldu!

Bodrum’da ve İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Bülent Kaya pandemi sürecinden en az etkilenen sektörlerden birinin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Teşekkür Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teşekkür Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytuğ Büyükatak tarafından kuruldu.

nazır gayrimenkul ankara konut projesi Haberi

nazır gayrimenkul ankara konut projesi

Nazır Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı İlçesi'ne bağlı Taşpınar Mahallesi'nde konut projesi yapmaya hazırlanıyor. Proje, 6 bin 626 metrekarelik alanda yükselecek.

Toplam 210 adet konuttan meydana gelen projede konutlar için gerekli kapalı otopark ve sığınak gibi alanlara da yer veriliyor. Projede ayrıca kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları ve yeşil alanlar da bulunuyor.

35 katlı tek blok halinde yükselen proje yaklaşık 32 bin 644,58 metrekare toplam inşaat alanına sahip. Projenin bina oturum alanı ise 2 bin 483,58 metrekare olarak belirlendi.

Nazır Gayrimenkul Gölbaşı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipli daireler bulunuyor. Daire alanları ise 68 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiyor.

48 milyon TL yatırım bedeline sahip projenin inşaat çalışmalarının 24 ay içinde tamamlanması ve 2019 yılı sonunda...