04 / 05 / 2024

Nazır Yapı İnşaat adresi

Nazır Yapı İnşaat adresi

Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Nazır tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

Nazır Yapı İnşaat adresi Haberi

Nazır Yapı İnşaat adresi

Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Nazır tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu. 


Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...