05 / 05 / 2024

Nazlı Üzen

Nazlı Üzen

Askaral Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazlı Üzen, Kader Üzen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

Zen Global İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Global İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye ile bugün Salih Özen imzasıyla kuruldu.

Yüksek Mimar Hizmet Nazlıer vefat etti!

Yüksek Mimar ve Yüksek Mühendis Hizmet Nazlıer vefat etti. Kardeşleri taziye ilanı yayınlattı.

Emlak alım satımına yeni düzen!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin verdiği bilgiye göre ikinci el araçların yanı sıra emlak alım satımına da çekidüzen verilecek.

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kaçak Özen tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Özen Kuzu: Başımıza meteor düşmediği kaldı yine de hedeflerimizi yakaladık!

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Önemli badireler atlattık. Başımıza bir meteor düşmediği kaldı ama yine de hedeflerimizi yakaladık” dedi.

Gözen Yurt İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gözen Yurt İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Umut Özen: Manavgat'ın alt yapısı çürümüş!

Antalya İleri Gazetesi'nin yazarlarından Umut Özen bugünkü yazısında Antalya'nın Manavgat ve Alanya İlçeleri'ndeki yapı eksiklikleri dile getirdi. İşte Umut Özen'in o yazısı...

Özen Kuzu: Kentsel dönüşüm ada bazlı olmalı!

Deprem kuşağında olduğu her fırsatta dile getirilen ülkemizde kentsel dönüşüm konusunun büyük önem taşıdığının altını çizen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Yapılan binaların blok bazlı değil ada bazlı olması gerekiyor." dedi.

Dünyanın ilk yüzen tüneli Norveç'te inşa ediliyor!

Norveç Karayolları Teşkilatı, Statens Vegvesen, Norveç fiyordlarında sürüş süresini yarı yarıya azaltacak dünyanın ilk yüzen tünelinin yapımını planlıyor.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

Nazlı Üzen Haberi

Nazlı Üzen
Askaral Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazlı Üzen, Kader Üzen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Askaral Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak ve taahhüt etmek. Her türlü kamu ve özel ihalelere girmek, aldığı ihaleleri yapmak ve bir başkasına yaptırmak. 2-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü fabrika,konut, iş yeri, okul, hastane, spor tesisleri, kamu binaları, her çeşit depolar, atölyeler, anıtlar, karayolları, demiryolları, limanlar, barajlar, köprüler,iskeleler, isale hatları, tüneller ve kanallara ait inşaatları yapmak, yaptırmak bu işlere ait kamu ve özel ihalelere katılmak, ihalelerini almak, yapmak ve yaptırmak. 3-Her türlü bakım onarım, boya, izolasyon, ısı yalıtım işleri, cephe kaplama,...