29 / 04 / 2024

nazmi biçer kimdir

nazmi biçer kimdir

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Nazmi Biçer Adana'da çarpık kentleşme, kaçak yapılar ve kentsel dönüşümle ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adana'daki kentsel dönüşüm plan dahilinde olmalı!

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Nazmi Biçer Adana'da çarpık kentleşme, kaçak yapılar ve kentsel dönüşümle ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Biçer, kentsel dönüşüm master planının yapılması gerektiğini söyledi.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Cemali Dinçer kimdir? Üniversitede hangi bölümleri kurdu? Cementir Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Prof. Dr. Cemali Dinçer hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Prof. Dr. Cemali Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

nazmi biçer kimdir Haberi

nazmi biçer kimdir

 Adana'da genelde kentsel dönüşümün arsa rantının yüksek olduğu yerlerde başladığına işaret eden Biçer, “afet dediğimiz zaman, depreme dayanıksız yapılar dediğimiz, zaman bunun Güneyi, Kuzeyi yok. Belediye evlerinin tamamı riskli durumda. Güney mahallelerindeki evlerin bir çoğu riskli durumda, bunları ciddi bir şekilde incelemek gerekiyor. Kentsel dönüşüm daha çok nehrin kenarında, gölün kenarında, otobanın kenarında, rantın yüksek olduğu yerlerde başlamış durumdadır. Burda amaç kentleri dönüştürmek, değiştirmek daha sağlıklı hale getirmekten ziyade, sanki farklı bir yere doğru gidiyor” açıklamasını yaptı.


İKİ YÜZLÜ POLİTİKA


Rusatsız yapıların önüne geçmek için Belediyenin bir irade koyması gerektiğine değinen Biçer,


“teknolojinin ilerlemesiyle Belediyeler uydudan bunu çok rahat anlık tesbit edebilirler. Tabi bir yandan biz kentlerin dönüştürülmesini, depreme dayanıklı hale gelmesini konuşurken, onun için para harcanırken, bir yandanda kaçak yapılaşma devam...