05 / 05 / 2024

Nazmi Uyar

Nazmi Uyar

Oba Mahallesi Esentepe Sokak'taki Şevki Uğur Çocuk Parkı'nda bakım çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parktaki mevcut oyun gruplarının, spor aletlerinin ve basketbol sahasının bakımını yaparken, kırılan ve bozulan oyun aletlerini tamir etti.

Nazmi Şahin ev alacaklara uyarıda bulundu!

Yapı Denetim Derneği Başkanı Nazmi Şahin, “Araba alırken kaza yapmış mı, çizik var mı, ev alırken salonu nasıl, odaları nasıl diye bakılıyor. Halbuki depreme dayanıklı mı, beton sınıfı nedir, onlara bakılmalı” dedi.

Jeoloji mühendislerinden deprem uyarısı!

Balıkesir'de son birkaç gündür yaşanan depremler, kentin depremselliğini yeniden gündeme getirdi. Jeoloji Mühendisleri İl Temsilcisi Kemal Gökçay Yenigün, Balıkesir'de uyuyan fayın uyarıda bulunduğunu söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden kaçak yapı uyarısı!

Manisa Belediyesi olarak kaçak yapıyla mücadelede yüzde 90'a ulaşan bir başarı yakaladıklarını hatırlatan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, ilçe belediyelerine kaçak yapılara göz yummamaları konusunda uyarıda bulundu.

Nazmi Durbakayım: Ev alma konusunda alt gelir grubu desteklenmeli!

Bursa İnşaat Zirvesi'nin açılış konuşmasını yapan ÎNDER (İstanbul İnşaatçılar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiyede her yıl gerçekleştirilen konut satışının ortalama 500 bin civarında olduğunu söyledi..

Bakanlık Selimoğlu ve Sevgili İnşaat'a anlaşma uyarısı yaptı!

Fikirtepe’de aynı adada sözleşmesi olan firmalar için ‘ya anlaşın ya çekilin’ uyarısından bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, uzlaşma sağlanamazsa daha az imzası olan firmanın yerini kamulaştıracak

Selimoğlu ve Sevgili İnşaat'a Fikirtepe'de anlaşma uyarısı!

Fikirtepe'de aynı adada farklı oranlarda anlaşma yapan Selimoğlu Group ve Sevgili İnşaat firmaları il müdürlüğüne davet edildi. Eğer firmalar ortak yapım ya da birbiriyle devir yapmazsa, kamulaştırma yapılacağı konusunda uyarıldı...

Aziz Kocaoğlu çimento fabrikalarına uyarı yaptı!

Aziz Kocaoğlu, kent içindeki taş ocağı ve çimento fabrikalarına uyarıda bulundu. Kocaoğlu, ya baca salınımları için modern arıtma ve filtre yapmalarını yada kapatmaya kadar gidecek cezai müeyyidelerin uygulanacağını söyledi.

ÇATIDER'den enerji verimliliği uyarısı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ( ÇATIDER ), binalarda enerji verimliliğini teşvik uygulamasından yararlanmayanların yüksek faturalar ve vergi cezasına katlanmak zorunda kalacağı uyarısında bulundu

EPDK'dan elektrik faturaları için uyarı yazısı!

EPDK'dan elektrik faturaları için uyarı yazısı geldi. ENERJİ Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), aboneleri uyarmadan faturalandırma dönemlerini değiştirerek tüketicilerin ödeme dengesini bozan elektrik dağıtım şirketlerine uyarı yazısı gönderdi.

İş güvenliği kuralına uymayan işçi 3'üncü uyarıda çıkarılacak!

Tasarının şubat ayında Genel Kurul gündemine gelmesi bekleniyor. İşçinin iş güvenliği kurallarına uymaması durumunda işten çıkarılmasına ilişkin madde de değişiklik yapılarak, 3 kez uyarı kuralı getirildi.

Kurala uymayan işçi 3'üncü uyarıda çıkarılacak!

İş güvenliği kuralına uymayan işçi 3'üncü uyarıdan sonra işten çıkarılacak. İş Sağlığı ve Güvenliği Yasa Tasarısı’nın şubat ayında Genel Kurul gündemine gelmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Nazmi Durbakayım: Müteahhitlerin sorunlarının ele alınması bizim için bir lütuf!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, hükümet tarafından müteahhitlerin sorunlarının ele alınacak olmasını 'Bizim için bir lütuf olacak' şeklinde değerlendirdi.Durbakayım, "Rant vergisi, mütekabiliyet, tüketici kanunu, vergi gibi konularda yaşadığımız güçlükler

TETSİAD'tan kalitesiz ithal ev tekstili ürünlerine karşı uyarı!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), Uzakdoğu’dan ülkemize giren içerisinde azo boyar madde barındıran, ucuz fiyatlı ve kalitesiz ürünlerin insan sağlığını tehdit ettiği konusunda halkı uyarıyor.

Nazmi Uyar Haberi

Nazmi Uyar


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocuk parklarında başlattığı bakım ve tamirat çalışmalarını sürdürüyor. Oba Mahallesi Esentepe Sokak'taki Şevki Uğur Çocuk Parkı'nda bakım çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parktaki mevcut oyun gruplarının, spor aletlerinin ve basketbol sahasının bakımını yaparken, kırılan ve bozulan oyun aletlerini tamir etti. Parkın diğer eksiklerini de tamamlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parka yeni oturma grupları, isim tabelası, tuvalet ve depo binası yaparak, parkı bitkilendirdi. Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada, çalışmaları yarım kalan parkların eksiklerini tamamlayarak halkın kullanımına açmayı hedeflediklerini ve imar planında park olarak ayrılmış alanlarda da yeni parklar projelendirerek yapımına devam edeceklerini söyledi.



Hürses...