17 / 05 / 2024

Nazmiye Tahtacıoğlu elektrik direği

Nazmiye Tahtacıoğlu elektrik direği

Deprem sonrası yurtdışından gelen yardımlarla Düzce'de inşa edilen tek katlı evlerden satın alan iki çocuk annesi kadın, evinin ortasından geçen elektrik direği nedeniyle endişeli..

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun ölümünde yeni gelişme!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Oruçoğlu'nun katilinin bugün ortaya çıkması bekleniyor.

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Tokmakcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özkeleşoğlu Elektrik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeleşoğlu Elektrik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Hakan Keleşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kırıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Saraçoğlu Mahallesi'ndeki lojmanların elektriği ve suyu kesilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlar Kurulu'nun Saraçoğlu Mahallesi'ne ilişkin aldığı dönüşüm kararının Danıştay tarafından iptal edilmesinin ardından lojmanların elektrik ve suyunu keseceklerini belirtti..

Saraçoğlu Evleri'nde kamu lojmanları satışı bürokratik engellere takıldı!

Kamu lojmanları satışı bürokratik engellere takıldı. Ankara Kızılay'daki Saraçoğlu Evleri... Oturanların çoğunun Danıştay personeli olduğu mahalleye son uyarı Bakan Bayraktar'dan: “Elektrik ve suyunuz kesilecek. İsterseniz öyle oturun.”

Kılıçoğlu, solar kiremitle elektrik üretecek!

Kılıçoğlu Kiremit, geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu çatıya entegre güneş enerjisini ısıya çeviren güneş panellerinin ardından 'solar kiremit'le elektrik üretimi planlıyor. Firma yeni ürününü ilk kez 34. Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı'nda görücüye çıkarac

Eray Kapıcıoğlu Ali Sami Yen'de Torunlar'a ortak!

Dünyagöz yönetim Kurul Başkanı Eray Kapıcıoğlu, iş dünyasına ‘inşaat’ sektörüyle adım atmış bir isim. Ali Sami Yen Stadyumu projesi için ortak arayan Yaşar Aşçıoğlu’yla Torunlar Gıda’yla

Kapıcıoğlu İnşaat, çağlayan Meydanı'nda otopark yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çağlayan Meydanı'nda, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu'nun şirketi kazandı

Nazmiye Tahtacıoğlu elektrik direği Haberi

Nazmiye Tahtacıoğlu elektrik direği

Deprem sonrası yurtdışından gelen yardımlarla Düzce'de inşa edilen tek katlı evlerden satın alan iki çocuk annesi kadın, evinin ortasından geçen elektrik direği nedeniyle endişeli. Nazmiye Tahtacıoğlu (41), 1999 Düzce depremi sonrasında depremzedeler için yapılan evlerden birini satın aldı. Tahtacıoğlu, bir süre sonra evinin çatısında elektrik direği olduğunu fark etti.


Durumu komşularına soran Tahtacıoğlu, "senin evinin içinden elektrik direği geçiyor" cevabı alınca ilgili dağıtım şirketi görevlilerine durumu bildirdi. Elektrik direğinin kaldırılması yönündeki girişimlerinden sonuç alamayan Tahtacıoğlu, fırtınalı ve yağmurlu havalarda bir telin koparak yaşamlarını tehdit etmesi tedirginliğiyle yaşamaya başladı.

Deprem sonrası yurtdışından gelen yardımlarla Düzce'de inşa edilen tek katlı evlerden satın alan iki çocuk annesi kadın, evinin ortasından geçen elektrik direği nedeniyle endişeli. Nazmiye Tahtacıoğlu (41), 1999 Düzce depremi sonrasında depremzedeler için...