06 / 05 / 2024

nbm kiralama hizmetleri şirketi

nbm kiralama hizmetleri şirketi

NBM Mağazacılık ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Buse Köseoğlu tarafından kuruldu...

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de Serkan Hüseyin Şefik tarafından kuruldu.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay Konut Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdener Tamer ve Yunus Emre Demir ortaklığında kuruldu.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Airbnb, kiraladığı evde dehşeti yaşayan turiste 7 milyon dolar ödedi!

Dünyanın dört bir tarafında ev kiralama hizmetleri sunan Airbnb, ABD’nin New York kentinde tecavüze uğrayan bir turiste toplam 7 milyon dolarlık ödeme yaptı.

Halk Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracı iptal edildi!

Halk Varlık Kiralama'nın ihraçcı, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, planlanan kira sertifikası ihracı, piyasa koşulları nedeni ile talep toplama süreci öncesinde iptal edildi.

Yatırım Varlık Kiralama 150 milyon TL kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 367 gün vadeli, MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu 150 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

nbm kiralama hizmetleri şirketi Haberi

nbm kiralama hizmetleri şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle alışveriş merkezleri siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devremülk apart otel motel kamping gibi turisttik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi Atatürk Caddesi NO:334 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Buse Köseoğlu tarafından...