06 / 05 / 2024

Ncadde Özyurtlar teslim tarihi

Ncadde Özyurtlar teslim tarihi

Ncadde Özyurtlar projesinde 1 oda 1 salon daireler 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İstanbul'un Avrupa Yakasında Esenyurt'ta yer alan Ncadde Özyurtlar projesinde firma bünyesindeki ödeme fırsatları ile daire alınabiliyor...

Ncadde Özyurtlar teslim tarihi!

Ncadde Özyurtlar teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Özyurtlar Ncadde Evleri fiyat listesi 149 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ncadde Esenyurt projesi belediye binasının karşısında inşa ediliyor...

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Özyurtlar Ödül İstanbul 60 ay vade imkanı!

Özyurtlar Ödül İstanbul'da 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 2019 yılında teslim edilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri yer alıyor.

NCadde Ateş Corner nerede?

Özyurtlar İnşaat projesi olan NCadde Ateş Corner 15 ay sonra teslim edilecek. 300 adet öğrenci evi ve 18 adet ticari birimden meydana gelen NCadde Ateş Corner nerede?

NCadde Ateş Corner daire fiyatları!

Ncadde Ateş Corner projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Ncadde Ateş Corner fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor...

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından 27 blok olarak hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak yükseliyor. Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta konut ve ticari alanlar şeklinde yükseliyor. Peki Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi ne zaman?

Özyurtlar Meydan Ardıçlı fiyat!

Özyurtlar Meydan Ardıçlı'da ortalama metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL. Meydan Ardıçlı Evleri'nde daireler 36 ay sonra teslim ediliyor...

Özyurtlar 1CoastalCity’de teslimler 31 Mart’ta başlıyor!

Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği 1CoastalCity’i teslim etmeye hazırlanıyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı, bu kez 1CoastalCity için 240 bin TL’den başlayan fırsatlarla devam ediyor.

Ncadde Özyurtlar teslim tarihi Haberi

Ncadde Özyurtlar teslim tarihi



Tek bloktan oluşan Ncadde Özyurtlar projesi Özyurtlar İnşaat'ın girişimi ile yükseliyor. Ncadde Özyurtlar projesi 16 katlı olarak tasarlandı. Satış sürecinin devam ettiği Ncadde Özyurtlar 'da tamamen 1 oda 1 salon daireler bulunuyor. 



Ncadde Özyurtlar projesinin daireleri 70 metrekare ve  75 metrekare alan büyüklüğüne sahip durumda. Ncadde Özyurtlar 'ın daire fiyatları ile ilgili ayrıntılara değinelim: 




Ncadde Özyurtlar fiyat: 


Ncadde Özyurtlar projesindeki 70 metrekare olan 1 oda 1 salon daireler 149 bin liradan,...