25 / 08 / 2024

ne kadar olacak

ne kadar olacak

Dünyaca ünlü Fransız banka, dolar/TL için flaş bir tahminde bulundu. Banka dolar/TL kurunun 22 lira olacağı tahmininde bulundu

Üniversitelerde uzaktan ve ikinci öğretim harç ücretleri ne kadar olacak?

Yükseköğretim kurumlarında 2024-2025 akademik senesi için uzaktan ve ikinci öğretim ücretleri ile katkı payları belirlendiği kaydedildi. Buna göre, 2024-2025 senesi öğrenim ücreti ve katkı payları ne kadar olacak?

Memur maaşı ne kadar olacak? Milyonlarca memur ve emeklinin gözü 3 Temmuz'da

Temmuz ayında SSK ve Bağ-Kur'lular ile memurlar ve memur emeklilerinin zam oranı farklı olacaktır. Buna göre, en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Merak edilen detaylar neler?

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? Çalışanlar aman dikkat!

Geçtiğimiz iki yılda asgari ücrete iki defa zam yapıldı. Bu sene ara zam olmayacağı sık sık dile getirilirken, çalışanların artış beklentisi devam ediyor. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 

Emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024! En düşük maaşlar ne kadar olacak? 

Pek çok kişi emekli ve memur maaşları ile ilgili araştırmalar yaparken, en düşük maaşlar için de hesaplamalar yapıldı. Peki en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024...

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Tarih verildi! Benzin ve motorin ne kadar olacak? 

Temmuz ayında ÖTV’ye yapılacak enflasyon güncellemesiyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorin fiyatı ne kadar olacak? 

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

Her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceği rakamı açıkladı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

SGK Uzmanı emeklinin 2024 Temmuz zammını açıkladı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri merakla Temmuz 2024 zammını beklerken, emekli maaşları ile ilgili yeni açıklama Sosyal Güvenlik Uzmanı İsmail Sevinç’ten geldi. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Uzmanından en düşük emekli maaşı ne kadar olur tahmini! En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Türkiye’de 10 milyon 331 bin 697 SSK’lı, 715 bin 100 Bağ-Kurlu, 2 milyon 304 bin 714 Emekli Sandığı’ndan olmak üzere toplam 15 milyon 351 bin 511 kişi emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı (pasif sigortalı) almakta. En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Yüzde 25 kira artışı kalkarsa zam oranı ne kadar olacak? Kira kontratı yüzde 70.9 oranıyla yenilenebilir! 

Konut kiralarında yüzde 25'lik tavan zam uygulaması, 2 Temmuz tarihinde sona eriyor. Peki yüzde 25 kira artışı kalkarsa zam oranı ne kadar olacak? İşte o son dakika hesabı...

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

Dolarda yıl sonu beklentisi yükseldi! 2024 dolar/TL ne kadar olacak?

Orta Vadeli Program dahilinde parasal sıkılaştırma tedbirleri devam ederken, dolar ve altındaki yükseliş de sürüyor.  Şubat ayı enflasyonun yüksek çıkmasıyla kurumlar yıl sonu dolar kuru beklentisini de artırdı. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak?

Yüzde 25 zam sınırı bittiğinde kira zamları ne kadar olacak? Kiracılar ve ev sahipleri dikkat!

Geçtiğimiz senelerde kira artışlarına getirilen yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor. Peki zam sınırı bittiğinde kira zamları ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Emekliler için masadaki 3 formül ortaya çıktı: Yeni ikramiyeler ne kadar olacak?

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli ikramiyeleri için ilk zam sinyalleri geldi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli ikramiyesi için hangi rakamlar konuşuluyor? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

ne kadar olacak Haberi

ne kadar olacak

BDDK'nın geçtiğimiz haftalardaki kredi hamlesinin ardından dolar 16.40 TL bandına kadar çekilmişti.

Bunun ardından tekrar harekete geçen dolar, şu an 17.46 TL seviyelerinde seyrediyor.

Yatırımcılar doların akıbetini merak ederken, dünyaca ünlü banka Fransız Société Générale (SocGen), Türkiye'de doların gidişatına ilişkin dikkat çeken bir analizde bulundu.

Bankanın yayınladığı rapora göre; ABD’de resesyon ihtimalinin önümüzdeki birkaç ay daha piyasayı domine etmesinin beklendiğine vurgu yapılırken, aralarında TL’nin de bulunduğu birçok gelişen ülke para birimine karşı dolar tavsiyesinde bulunuldu.

Dev banka, yıl sonunda Türkiye'de dolar kurunun 22 Lira'ya çıkacağı tahmininde bulundu.

SELÇUK GEÇER 35 TL OLACAK DEMİŞTİ

Doların yıl sonuna kadar 35 TL bandına çıkabileceğini savunan Geçer, analizlerinde şu ifadelere yer verdi:

"Bu saatten sonra Türkiye'nin işi daha da zorlaşıyor. Dengeler daha da bozulacak. Yıl sonu umarım kırılmayla karşı karşıya kalmayız. 30-35 lira...