01 / 05 / 2024

ne kadarf mobilya ihraç edildi

ne kadarf mobilya ihraç edildi

MOSDER tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat verileriyle öngörülen rakamlara ulaşıldı. Mobilya sektörü ilk çeyrekte yaşadığı düşüşe rağmen, alınan önlemlerle ihracattaki büyümesini sürdürerek yılın ilk yarısını 1.100 milyar dolar ile kapattı

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Güneş elbuğa taarfından kuruldu.

Özkoyuncu İnşaat Gıda Otomotiv Mobilya Nakliyat Nargile Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özkoyuncu İnşaat Gıda Otomotiv Mobilya Nakliyat Nargile Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Neşet Özkoyuncu tarafından kuruldu...

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Senayi Güneş tarafından kuruldu. 

İpek Mobilya süper teşvikle yeni bir tesis kuracak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Aldora Mobilya’yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya Koleksiyonunda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırırken, yaşanılası mekanlar da yaratıyor.

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

ne kadarf mobilya ihraç edildi Haberi

ne kadarf mobilya ihraç edildi

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat verileriyle öngörülen rakamlara ulaşıldı. Mobilya sektörü ilk çeyrekte yaşadığı düşüşe rağmen, alınan önlemlerle ihracattaki büyümesini sürdürerek yılın ilk yarısını 1.100 milyar dolar ile kapattı.


MOSDER, yılın ilk yarısına ait İhracat ve İthalat verilerini açıkladı. Rakamlar, Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşlarından birisi olan mobilya sektörü için olumlu bir tablo çiziyor. Türkiye mobilya sektörünün sürdürülebilir büyümesinde önemli çalışmalara imza atan MOSDER, Türkiye’nin 2023’te dünyanın en büyük 5 mobilya ekonomisinden biri olacağını ve bu hedef doğrultusunda önemli adımlar atıldığını belirtiyor.


Komşu ülkelerde yaşanan politik sıkıntıların ihracatı olumsuz etkileyeceği düşünülürken, 2015’in ilk yarısını öngörülen ihracat rakamıyla kapatan Türkiye mobilya sektörünün, İran’a yönelik ambargonun da kalkmasıyla birlikte 3. çeyrekte büyüme kaydedeceği bekleniyor.


Hedef 2023’e doğru

MOSDER...