04 / 05 / 2024

ne şehir

ne şehir

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen N Şehir projesinde daireler 59 bin TL ile 169 bin TL arasında değişiyor. Teslimler Temmuz 2014'te gerçekleşecek...

Kartepe Zirvesi'ne Şehir ve Şehircilik teması ile devam edilsin!

Kocaeli’de gerçekleşen Kartepe Zirvesi’nin kapanışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, “Bilerek bir risk aldık. Kentlerdeki mutsuzluğun da ele alınacağını bile bile bu konuyu gündeme getirdik. Şehirlerde mutluluk ve mutsuzluğun sorgulanmasını istedim” dedi...

Yapı ruhsatlarında yeni dönem başlıyor!

Akustik Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Türker Talayman,1 Haziran 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan Gürültü Yönetmeliği’nin yeni yapılardaki komşu gürültüsüne, şehir gürültüsüne, bina içi seslerin azaltılmasına yönelik olduğunu söyledi..

Büyükçekmece’de çatılar için devrim gibi karar!

Büyükçekmece Belediye Meclisinde alınan kararlar ilçe genelindeki yapıların çatı örtüsüne şehir estetiğine katkı sağlayacak yeni bir düzenleme getirildi.

Konya Sarayönü'ne şehir meydanı yapılacak!

Sarayönü Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karatepe Mahallesi'ne yapılacak...

Lahor'dan Pendik Belediyesi'ne şehir planlaması ziyareti!

Pakistan Lahor Büyükşehir Belediye Planlama Departmanı Direktörü Shakeel Anjum Minhas, şehrin planlama süreçleri ve kentsel yenilenme konularında bilgi almak üzere Pendik Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

Rize Salarha Vadisi’ne şehir hastanesi önerisi!

Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye genelinde modern ve 5 yıldız konforunda kurulmasını planladığı Şehir Hastanelerinden birinin inşa edileceği Rize’de yer için Salarha Vadisi’nden 120 ila 200 dönümden oluşan 4 alternatifli arsa önerisi geldi.

Akyazı Spor Kompleksi'ne şehir hastanesi m yapılacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Ortahisar Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Faruk Kanca, Akyazı Spor Kompleksi'ne yapılması düşünülen şehir hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Minimum 50 bin TL ödeme yapılması durumunda 0,50 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sağlayan Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakşehir Ayazma Konutları başvuruları ne zaman bitecek?

Ayazma Emlak Konutları'nda daireler 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Emlak Konut Başakşehir Ayazma Konutları başvuruları ne zaman bitecek?

Eskişehir'de mobilya sektörüne kadın eli!

Eskişehir’de mobilya sektörüne kadın eli değdi. Nur Mobilya’nın sahibi Tuba Çoban, kadınların iş hayatında mutlaka aktif olması gerektiğine vurgu yaparak, çalıştığı sektör ile ilgili ayrıntıları anlattı.

Kayacity Başakşehir ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Kayacity Rezidans 15 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki satış süreci devam eden Kayacity Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Oyakkent 3. etap Başakşehir'de son durum ne?

Başakşehir'de 16 bin konutluk planlanan Oyakkent projesinin 3. etabında satışlar ne zaman başlayacak? 1.500 konutluk planlanan Oyakkent 3. etap projesi neden gecikti? İşte yeni etabın son durumu...

Sky Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Sky Bahçeşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

ne şehir Haberi

ne şehir

Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen N Şehir Esenyurt projesinde daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Toplam 618 konuttan oluşan proje, 13 katlı 7 bloktan meydana geliyor. 


Bloklarından birinin rezidans bloğu olarak tasarlandığı Özyurtlar N Şehir projesinde yer alan dairelerin alanları 32 metrekare 1+0, 70 metrekare 1+1, 82 metrekare 2+1, 146 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.


30 bin 188 metrekare arsa alanı üzerinde yer alan Esenyurt N Şehir'de ödemeler banka kredisi ile gerçekleşiyor. Proje 89 bin 419 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 


Teslimlerim Temmuz 2014'te gerçekleşeceği N Şehir Rezidans'ta 1+0 daireler 59 bin TL'den, 70 metrekare 1+1 daireler 89 bin TL'den,  82 metrekare 2+1 daireler 109 bin TL'den, 146 metrekare 3+1 daireler ise 169 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


İstanbul Esenyurt...