18 / 05 / 2024

Nebahat Taşkın yıkılacak mı

Nebahat Taşkın yıkılacak mı

Kentsel dönüşüm çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte geçerliliğini yitiren okulun yıkım çalışmaları devam ediyor. Keçiören milli eğitim bakanlığı tarafından edinilen bilgiye göre o okulun yıkımından sonra oraya yeni bir okulun inşa edileceği belirtildi.

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Kaş'taki 3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak: İlan verildi, yıkımlar yerel seçimlere kadar tamamlanacak!

Antalya'nın önemli turistik bölgelerinden olan Kaş'ta, aralarında yabancıların da yer aldığı 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı yapılacak. İşte ayrıntılar ve yıkım ile ilgili verilen ilan...

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

Adıyaman'da 8 bine yakın ağır hasarlı yapı yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde en çok etkilenen iller arasında bulunan Adıyaman'da hasarlı yapıtların yıkımına başlanacak.

Migros'ta köftelik bulgur 20, ton balığı 29, sızma zeytinyağı 119 TL! Yüzde 39'a varan dev indirimi kaçırmayın!

Migros'ta temel gıda ürünlerinde avantajlı indirim fırsatı başladı. Migros'ta köftelik bulgur 20, ton balığı 29, sızma zeytinyağı 119 TL! Yüzde 39'a varan dev indirimi kaçırmayın! İşte 27 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Altınbaş'ta beştaş​​​​​​​  pırlanta yüzüklere indirim! Yeni yılda en güzel hediyeyi alın! 5 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'ta beştaş​​​​​​​  pırlanta yüzüklere yüzde 35 indirim yapıldı. Hemen bu fırsatı yakalayın! Peki, Altınbaş'ta  beştaş​​​​​​​  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 5 Aralık 2022 Blue Diaomond beştaş​​​​​​​  taş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Aralık ve Ocak'ta maaşın yüzde 39'u enerji faturalarına gidecek

Asgari ücretli Aralık ve Ocak aylarında maaşının neredeyse yarısını elektrik ve doğal gaz faturasına ayıracak. Eurostat verilerine göre bu oranın yüzde 25'i geçmesi enerji yoksulluğu olarak tanımlanıyor.

Koçak'ta haftanın fırsatları! Elmas kolye, yüzük, küpelerde kampanya! İşte Koçak fiyat listesi 30 Eylül 2022

Koçak'ta fırsatlar listesi belli oldu Aradığınız elmas kolye, küpe, bilezik ve küpelerde kampanya başladı. Peki Koçak altın yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altın yüzük fiyatlarında yüzde 25'e varan indirim! Altınbaş altın yüzük 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Altın fiyatlarının düşüşünü fırsat bilen binlerce kişi altın takı almaya başladı. Altın yüzük fiyatları Altınbaş'ta yüzde 25'e varan indirimle satılıyor. Peki Altınbaş'ta altın yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş altın yüzük 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Nebahat Taşkın yıkılacak mı Haberi

Nebahat Taşkın yıkılacak mı


Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının bulunduğu bölgedeki eski okulun yıkım çalışmalarına başlandı.  2011- 2012 Eğitim öğretim yılına kadar eğitim verilen okul kentsel dönüşüme yenik düştü. 


OKULUN YIKIMINDAN SONRA ORAYA YENİ BİR OKULUN İNŞA EDİLECEĞİ BELİRTİLDİ

 Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kilit bir bölgede olduğu için eğitim hayatına son verilmesi gereken Nebahat Taşkın İlköğretim Okulu, yeni yerine taşındıktan sonra okul belediye çalışanları tarafından yine aktif bir şekilde kullanılıyordu. Kentsel dönüşüm çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte geçerliliğini yitiren okulun yıkım çalışmaları devam ediyor. Keçiören milli eğitim bakanlığı tarafından edinilen bilgiye göre o okulun yıkımından sonra oraya yeni bir okulun inşa edileceği belirtildi. 


Haber...