28 / 04 / 2024

Nebeel Khazaal Zamıl Al-Saadı

Nebeel Khazaal Zamıl Al-Saadı

Kartal Almubarek Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nebeel Khazaal Zamıl Al-Saadı ve Mubarak Alı Mohammed Mohammed ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Memura 2024 yılı için yüzde 45 zam! Son dakika: Hemen bu detaylara bakın! 

Memur ve memur emeklilerine ilişkin zam oranının belirlenmesi amacıyla bugün ikinci toplantı gerçekleştirildi. Hakem kurulunun konuya ilişkin kararının bu hafta açıklanması bekleniyor. Peki memura 2024 yılı için ne kadar zam uygulanabilir?

Ev sahiplerinden ara zam talebi! Kiraya ara zam yapılır mı? Hemen bu detaylara bakın!

Asgari ücretlilere, memurlara ve özel sektör çalışanlarına yapılan maaş düzenlemeleri sonrasında,  ev sahiplerinden kiralar için ara zam talepleri gelmeye başladı. Peki kiraya ara zam yapılır mı?

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL? Taksi zammında son dakika!

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL oldu? Taksi zammında son dakika... Hemen bakın...

Maaşlara her yıl seyyanen zam yapılacak mı?  Seyyanen zam nedir? 

Milyonlarca memurun beklediği maaş zammı düzenlemesi Meclis'ten geçti. Bu kapsamda en düşük memur maaşı 22 bin TL oldu. Peki, Maaşlara her yıl seyyanen zam yapılacak mı?  Seyyanen zam nedir? İşte detaylar..

2024 Yılında KYK Burslarına Zam Geliyor mu? Öğrenciler Sevindirici Haberi Bekliyor!

Öğrencilere sonunda bekledikleri sevindirici haber geldi. KYK burslarına 2024 yılı için zam yapılacağı şimdiden duyuruldu. Asgari ücretin artma oranına göre KYK zamlarına da belirli oranda zam yapılacak. İşte 2024 yılı için KYK zamları hakkında tüm detaylar haberin devamında…

Ev sahibi ve kiracılar şimdi bu detaylara bakın! Yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Konut kiralarında zam oranını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir? Ev sahibi kiracıya dava açabilir mi?

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

4A 4B 4C emeklilerine müjde! İşte uygulanacak zam formülü

Zamlı tarifenin uygulanacağı Temmuz ayı, emekliler ve memur emeklileri aracılığı ile heyecanla bekleniyor. Emeklilere göre uygulanacak zam seviyeleri yavaş yavaş tespit edildi! Peki zamlar hangi kıstasa göre yapılacak? Temmuz ayında ne kadar zam uygulanacak? Tüm ayrıntılara haberimizden erişebilirsi

Enflasyon verileri asgari ücrete nasıl yansıtılacak? Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Milyonların beklediği enflasyon verileri belli oldu. Emekli, memur, asgari ve diğer kalemdeki maaşlar enflasyon verilerine göre belirleniyor. Peki, Enflasyon verileri asgari ücrete nasıl yansıtılacak? Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı? İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kira zammında bu detayları gözden kaçırmayın! Kiraya nasıl zam yapılmalı? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında kira zammı tartışmaları devam ediyor. Peki kiraya nasıl zam yapılmalı?

Seçimlerden sonra zam fırtınası! Asıl zamlar 28 Mayıs’tan sonra!

14 Mayıs seçimlerinin ardından çarşı pazarda birçok ürüne üst üste zam geliyor. Bu hafta bakliyattan bebek bezine kadar birçok ürün gruplarına yüzde 4 ila yüzde 23 bandında zam gelirken, uzmanlar asıl zamların ikinci tur sonrası geleceğini ifade etti.

Dul ve yetim aylığı bu yıl ne kadar? Hangi maaş kaç lira? Dul ve yetim aylığına zam gelir mi? Bu rakamlara göz atın

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına verilen zam müjdelerinden sonra, dul ve yetim aylığına zam yapılıp yapılmayacağı merak edilmeye başlandı. Peki dul ve yetim aylığına zam gelir mi? 

Nebeel Khazaal Zamıl Al-Saadı Haberi

Nebeel Khazaal Zamıl Al-Saadı

Kartal Almubarek Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nebeel Khazaal Zamıl Al-Saadı ve Mubarak Alı Mohammed Mohammed ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Kartal Almubarek Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya  vermek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak b-)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, gibi...