27 / 04 / 2024

nebi öztaner

nebi öztaner

Aliağa'da ev almak için çektiği kredinin dosya masrafının kendisine geri ödenmesi için Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvuran öğretmen Nebi Öztaner, heyetin kararına rağmen parası iade edilmeyince dosya masrafı ücretini icra yoluyla tahsil ettirdi.

O ilde 25 yılda 24 daire dönüştü iddialarına yanıt geldi! Kentsel dönüşüm ne durumda?

CHP'nin Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ilde 25 senede kentsel dönüşümle sadece 24 daire yapıldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Afrin'deki Ömer Bin Hattab Camii ve Nebi Huri Türbesi restore edildi!

Suriye'nin Afrin bölgesinde yer alan tarihi Ömer Bin Hattab Camii ve Nebi Huri Türbesi'nin, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restorasyon çalışmaları bitirildi.

Nebi İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nebi İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özen tarafından kuruldu.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Hallılar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hallılar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nebi Hallı tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temeli atılan camii ve külliye inşaatı sürüyor.

nebi öztaner Haberi

nebi öztaner


Aliağa'da ev almak için çektiği kredinin dosya masrafının kendisine geri ödenmesi için Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvuran öğretmen Nebi Öztaner, heyetin kararına rağmen parası iade edilmeyince dosya masrafı ücretini icra yoluyla tahsil ettirdi. 

     Öztaner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aliağa ilçesinde daire almak için bir bankadan 63 bin liralık kredi çektiğini, kendisinden 500 lira dosya masrafı, 102 lira da sigorta parası kesildiğini söyledi. 

     Haksız olduğuna inandığı bu kesintinin tarafına ödenmesi için kasım ayında bankaya müracaat ettiğini aktaran Öztaner, bankanın olumsuz cevabı üzerine dosya masrafı makbuzuyla birlikte Aliağa'daki tüketici sorunları hakem heyetine başvurduğunu anlattı. 

     Heyetin yaptığı değerlendirme sonucunda, ''Dosya masrafı ve sigorta kesintisinin 15 gün içinde geri ödenmesi, ödenmemesi halinde icra yolunun açık olduğu'' şeklinde karar verdiğini ifade...