29 / 04 / 2024

Nebi Tepe özgeçmiş

Nebi Tepe özgeçmiş

Tekirdağ Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe kimdir? Nebi Tepe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nebi Tepe, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nebi Tepe..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları yatırımcıların odağında kalmayı sürdürüyor. Dolar endeksinin tepe yapmasıyla baskılanan altın için yatırımcılar, “Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?” sorusunu araştırmaya koyuldu.

Brent petrol tepe taklak oldu! Benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelecek mi?

Brent petrol fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Haftanın başında Çim ve Aramco haberleri ile sert düşüşe geçen brent petrol 92 dolarak kadar geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Benzin ve motorine indirim gelecek mi?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Tepe-Sera'nın Fikirtepe ihalesi iptal!

Tepe-Sera Adi Ortaklığı, Fikirtepe'de 160 kadar arsa sahibinin paylarını satın almak için harekete geçmişti. Yüzde 98 oranında anlaşma da sağlanmıştı ancak yüzde 2'lik kısım ihaleye itiraz etti ve ihaleyi iptal ettirdi..

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Nebi Tepe özgeçmiş Haberi

Nebi Tepe özgeçmiş

Nebi Tepe kimdir?

Nebi Tepe, 21.12.1958 Hayrabolu Kılıçlar Köyün'de doğdu. ilk okulu Muratlı Cumhuriyet ilkokulunda, Orta okulu Muratlı Ortaokulu, Liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde bitirdi. 1983 yılında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirerek Ziraat Mühendisi ünvanını aldı. 1986 yılında askerliğini kısa dönem er olarak yaptı.


1987 yılında Muratlı'da iş hayatına atıldı. Mesleğiyle ilgili olarak yumurta tavukçuluğu işletmesini kurarak yumurta üretimine başladı. 1999 yerel seçimlerinde Demokratik Sol Parti'den aday oldu. Seçilerek Muratlı Belediye Başkanlığı görevini devraldı.


2004-2009-2014 yerel seçimlerinde tekrar aday oldu. Yeniden seçilerek görevine devam etmektedir. Evli olan Nebi TEPE, Avukat olan 1 kızı, Namık Kemal Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünde okuyan 1 oğlu vardır.


TEL: 0 (282) 361 24 36 / 23 13


FAX: 0 (282) 361 23 14


Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası...