03 / 07 / 2024

Nebiyan Dağı ziyaretçilerini bekliyor

Nebiyan Dağı ziyaretçilerini bekliyor

19 Mayıs ilçesinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın''ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi''nin adeta seyir terası konumunda.

Hepsi Burada Haziran'a bomba gibi girdi! Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırmayın bu habere bakın

Regal Nf 252 Lt No-Frost Buzdolabı, Haziran ayında da fiyatları sorgulatılan ürünler arasına girdi. Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunulan Regal Nf 252 Lt No-Frost Buzdolabı uygun ödeme seçenekleri ile web sitesinde ziyaretçilerini bekliyor.

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Togg, Galataport'ta ziyaretçilerini bekliyor!

Ekim ayında seri üretime geçmesi hedeflenen Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Galataport'ta sergilenmeye başladı. Ziyaretçiler 15 Ekim'e kadar aracı gelip inceleyebilecek.

Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki Çamlıca Kulesi kaça kadar açık? İşte Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021...

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

Hatay'da beş dönemin izlerini taşıyan müze-otel açılışa hazır!

Hatay'da bir otelin inşaat çalışmasında ortaya çıkan Helenistik dönemden İslamiyet dönemine birçok eserlerin bulunduğu müze-otel kısa süre içerisinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Guardian Glass Türkiye, mimarları La Casa del Desierto'da ağırladı!

Guardian Glass tarafından projelendirilen “La Casa del Desierto” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Guardian Glass Türkiye ekibinin mimarlardan oluşan bir grup “Çöl Evi”ni ziyaret etti.

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Arch+Dsgn Summit 5-6 Nisan'da gerçekleşecek!

“Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncüsü düzenlenecek Arch+Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bitez Yalıları'nda yaşam başlıyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum'da hayata geçirilen seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, 15 Haziran-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

Nebiyan Dağı ziyaretçilerini bekliyor Haberi

Nebiyan Dağı ziyaretçilerini bekliyor


19 Mayıs ilçesinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın''ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi''nin adeta seyir terası konumunda.


Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her mevsim ayrı bir doğal güzelliği bünyesinde barındıran Nebiyan Dağı ile ormanları ve yaylasını bütün Avrupa ve Arap ülkelerine tanıtacaklarını söyledi.Nebiyan Dağı''nın bin 224 metre yüksekliği ile bölgenin en yüksek noktalarından biri olduğuna dikkati çeken Genç, şöyle devam etti:


"Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile keşfedilmeyi bekliyor. Burası Karadeniz Bölgesi''nin seyir terasıdır. Bölge, dört mevsim yapılabilecek doğa turizmi, yayla turizmi, spor turizmi, foto safari, offroad sporları açısından önemli bir bölgedir. Bugüne kadar keşfedilmemiş bakir kalan ender güzelliklerden biri. bu nedenle bölgeyi başta Avrupa...