28 / 04 / 2024

Togg, Galataport'ta ziyaretçilerini bekliyor!

Togg, Galataport'ta ziyaretçilerini bekliyor!

Ekim ayında seri üretime geçmesi hedeflenen Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Galataport'ta sergilenmeye başladı. Ziyaretçiler 15 Ekim'e kadar aracı gelip inceleyebilecek.



2023 yılının ilk çeyreğinde doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV'u satışa çıkarmaya hazırlanan Togg, seri olarak üretilmesi planlanmayan ancak markanın vizyonunu ortaya koyan Konsept Akıllı Cihazı ile Galataport İstanbul'da sergilenmeye başladı. İstanbul'da bulunan yerli ve yabancı misafirler, aracı yakından inceleyebilecek. 

Togg'tan yapılan açıklamaya göre, tanıtımı ocak ayında dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de yapılan Konsept Akıllı Cihaz, 15 Eylül itibarıyla Galataport İstanbul Doğuş Meydanı’nda  misafirleriyle buluşmaya başladı.

Togg, Galataport ta ziyaretçilerini bekliyor!

15 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerle buluşacak olan Konsept Akıllı Cihaz, Togg’un gelecekte kullanacağı teknolojilerle ilgili önemli detaylar sunuyor.

Doğuştan yeşil olan Togg ve çevre dostu uygulamalarıyla Avrupa’nın ikinci en büyük LEED Platin sertifikalı projesi unvanını elinde bulunduran Galataport İstanbul, inovatif yaklaşıma ilave olarak sürdürülebilirlik açısından da güçlü bir beraberlik oluşturuyor.

Togg, Galataport ta ziyaretçilerini bekliyor!
Togg’un vizyonunu gösteren cihaz, Togg DNA’sında bulunan stilistik özelliklerin korunduğu, dinamik ve yenilikçi bir fastback. Stil konseptinin temelini, kaslı arka tasarım ve ön farlardan başlayarak ve otomobilin profilini güçlendirerek arkaya kadar uzayan omuz çizgi oluşturuyor.

Togg, Galataport ta ziyaretçilerini bekliyor!

Otomobil üzerinde bulunan aydınlatmalı Togg logosu ise Doğu ve Batı’nın birlikteliğine vurgu yapıyor.

Murat Günak liderliğinde çalışmalarını sürdüren Togg tasarımcıları tarafından geliştirilen ve Pininfarina stüdyolarında üretilen cihazdaki ön cam, doğuştan elektrikli mimariyle uyumlu olacak şekilde neredeyse tasarlandı. Jantlar ise Togg DNA'sına ait çok kollu stilize edilmiş lale özelliğini taşımayı sürdürüyor.

Togg, Galataport ta ziyaretçilerini bekliyor!

Menekşe ve çivit mavisinin karışımına çalan metalik gri renkte olan  Akıllı Cihaz'da, dış tasarımın yanı sıra iç tasarım ve yolcuların kabin deneyimi de bir üst seviyeye taşınıyor.

Akıllı Cihaz,  içeride C SUV’un tasarımına benzer bir yaklaşım izlemekte ama direksiyon simidi, sportif ve zarif bir tasarımla baştan dizayn edilmiş durumda. 

Togg, Galataport ta ziyaretçilerini bekliyor!

İç tarafta entegre emniyet kemerlerine sahip 4 adet tekli koltuk bulunuyor ve orta sütunu ortadan kaldıran tasarımla kapılar bir kitap gibi açılıyor.

Ön koltuklarda açık renk deri kullanılırken, arka koltuklarda koyu renk tercihi dikkat çekiyor. Emniyet kemerlerinde ise özgünlüğü vurgulamak için açık mavi renk tercihi göze çarpıyor.


Geri Dön