14 / 05 / 2024

Togg, Galataport'ta ziyaretçilerini bekliyor!

Togg, Galataport'ta ziyaretçilerini bekliyor!

Ekim ayında seri üretime geçmesi hedeflenen Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Galataport'ta sergilenmeye başladı. Ziyaretçiler 15 Ekim'e kadar aracı gelip inceleyebilecek.



Togg, Galataport ta ziyaretçilerini bekliyor!

Ekim ayında seri üretime geçecek olan Togg, uluslararası teknik yeterlilik (homogolasyon) testlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki doğuştan elektrikli SUV’u satışa sunacak.

Ardından yine C segmentindeki Sedan ve Hatchback modelleri üretim bandına alacak. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, aynı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan Togg seriyi tamamlamış olacak.

Togg, Galataport ta ziyaretçilerini bekliyor!

Togg, 2030’a kadar tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplamda 1 milyon adet araç üretmeyi hedefliyor. 

Yerli otomobil Togg’da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Togg ve Farasis Energy ortaklığında temiz enerji depolama çözümleri geliştirmek hedefiyle kurulan Siro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojileri (Siro), Gebze’de kurduğu Batarya Geliştirme Merkezi’nde ilk prototip batarya ürettiğini duyurdu. Yerli otomobil Togg, elektrikli SUV modelini homologasyon sürecinin bitmesinden sonra 2023'ün ilk çeyreğinde yollara çıkaracak. 29 Ekim'de seri üretime geçecek olan yerli otomobil Togg için krtik bir viraj daha geçilmiş durumda. 


Geri Dön