29 / 04 / 2024

Hepsi Burada Haziran'a bomba gibi girdi! Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırmayın bu habere bakın

Hepsi Burada Haziran'a bomba gibi girdi! Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırmayın bu habere bakın

Regal Nf 252 Lt No-Frost Buzdolabı, Haziran ayında da fiyatları sorgulatılan ürünler arasına girdi. Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunulan Regal Nf 252 Lt No-Frost Buzdolabı uygun ödeme seçenekleri ile web sitesinde ziyaretçilerini bekliyor.



Buzdolabı, hayat alanlarının vazgeçilemezi olan ürünlerinin başında gelir. Geçmişten bugüne süratle gelişen teknoloji ile beraber buzdolabı türleri de geliştirilerek çok daha profesyone hale getirilir. Soğutucu bölümünün ayarlanabilir cam rafları ile dikkat çeken Regal NF 30010, az enerji sarfiyatı ile beklentilere karşılık veriyor. Buzdolabı modelinin kapak açılış yönüne göre değiştirilebilir.

Bu sayede her sahada kullanım olanağı sunar. Zarif ve modern dizaynı ile öne çıkan Regal NF 30010 252 Lt No-Frost buzdolabı fonksiyonları, kullanıcıları mutlu eder. 41 dB ses kuvveti seviyesine sahip olan ürün, bi hayli sessiz çalışarak rahatsızlık vermez. Dondurucu buzluk bölümü bulunan model, ekstra buzlanma olmaz. Buzdolabının dondurucu tarafının net hacmi 60 litredir.

Hepsi Burada Haziran a bomba gibi girdi! Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırmayın bu habere bakın

Dikkat Çeken dizaynı Regal Nf 30010 Buzdolabı Dondurucu ve soğutucu olmak üzere çift kapılı olarak dizayn edilen Regal NF 30010 buzdolabı, no frost teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji vesilesi ile besinleri çok daha uzun zaman bozulmadan korumanıza olanak sağlar. Ortalama 167 cm boy ve 54 cm eninde bulunan buzdolabı, ideal boyutta olmasıyla devamlı tercih edilir. Hem dar hem de geniş sahalarda basitçe kullanılabilir.


Geri Dön