03 / 07 / 2024

Nebiyan Dağına nasıl gidilir

Nebiyan Dağına nasıl gidilir

19 Mayıs ilçesinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın''ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi''nin adeta seyir terası konumunda.

31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Son günlerde gündemden düşmeyen yüksek ev fiyatları dünyanın her bölgesinde sorun olurken, insanlar da yüksek fiyatlar için farklı bazı alternatiflere yöneldi Bakın ABD'de yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular...

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Asgari ücret zammı kiralara nasıl yansıdı?

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı henüz belirlenmeden önce kiralık evlerin fiyatının artacağı endişesi yayılmıştı. Peki asgari ücret zammı kiralık ev piyasasına nasıl yansıdı?

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Vergi borçlarına nereden bakılır? Vergi borcu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Borç yapılandırma konusu gündemde yer alırken çok sayıda vatandaş vergi borçlarına nereden nasıl bakıldığını sorguluyor. Peki, Vergi borclarına nereden bakılır? İşte detaylar...

Euro güne nasıl başladı? 1 Euro kaç TL oldu? 

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra aniden fırlayan Euro'nun bayram haftasına nasıl başladığı merak ediliyor. Peki, Euro ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

İş yeri kira artışı nasıl belirlenir? İş yeri kiralarına nasıl zam yapılır? 

İş yeri kiracıları, kira artışlarının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki iş yeri kira artışı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılar...

Kiracılar tahliye kararına nasıl itiraz edebilir? Kiracı tahliye kararını temyiz edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracılar arasında sık sık tahliye davaları gündeme geliyor. Peki kiracılar tahliye kararına nasıl itiraz edebilir? Kiracı tahliye kararını temyiz edebilir mi?

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

Başvurana tam 3 bin 38 lira veriliyor! Aile Bakanlığından SED yardımı nasıl alınır? Peş peşe açıklandı! 

Sosyal ve Ekonomik Destek yardımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? SED yardımına nasıl başvurulur? 

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

Cumhurbaşkanı açıkladı! Depremzedelere 15 bin TL taşınma yardımı başladı… Nasıl başvurulacak?

Alınan kararla afetzede vatandaşlara yapılacak 15 bin lira taşınma yardımı ödemelerinin başladığı haberini bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur?

Nebiyan Dağına nasıl gidilir Haberi

Nebiyan Dağına nasıl gidilir


19 Mayıs ilçesinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın''ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi''nin adeta seyir terası konumunda.


Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her mevsim ayrı bir doğal güzelliği bünyesinde barındıran Nebiyan Dağı ile ormanları ve yaylasını bütün Avrupa ve Arap ülkelerine tanıtacaklarını söyledi.Nebiyan Dağı''nın bin 224 metre yüksekliği ile bölgenin en yüksek noktalarından biri olduğuna dikkati çeken Genç, şöyle devam etti:


"Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile keşfedilmeyi bekliyor. Burası Karadeniz Bölgesi''nin seyir terasıdır. Bölge, dört mevsim yapılabilecek doğa turizmi, yayla turizmi, spor turizmi, foto safari, offroad sporları açısından önemli bir bölgedir. Bugüne kadar keşfedilmemiş bakir kalan ender güzelliklerden biri. bu nedenle bölgeyi başta Avrupa...