13 / 05 / 2024

NEC

NEC

Güvenli şehirler için sürdürülebilir çözümler sunan NEC, güvenlik ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. NEC, damar izi okuyucusu sistemi ile suçların önüne geçiyor.

Nec Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nec Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Doğan tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nec Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nec Dizayn İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Necdet Ersoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Esenler, Giyimkent Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi'nde kuruldu.

NEC, damar izi okuyucusu sistemi ile suçların önüne geçiyor!

Güvenli şehirler için sürdürülebilir çözümler sunan NEC, güvenlik ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. NEC, damar izi okuyucusu sistemi ile suçların önüne geçiyor.

Brett Lovegrove'den daha güvenli şehirler için çözüm önerileri!

CSARN CEO’su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek.

Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri semineri 11 Eylül'de!

Ankara’da NEC ve IFSEC işbirliğiyle ““Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” semineri düzenleniyor. Grand Rixos Otel’de gerçekleştirilecek etkinlikte yerli ve yabancı güvenlik sektörünün önde gelen isimleri bir araya gelecek...

Pakistan'da havayolu ve elektrik şirketleri özelleştiriliyor!

Karar, Ulusal Özelleştirme Komisyonu'nun bugünkü toplantısında alındı. Ulusal havayolu şirketinin yanı sıra Ulusal Elektrik Şirketi (NEC) ve Ulusal Elektrik İnşaat Şirketi'nin (NPCC) de özelleştirilmesine karar verildiği belirtildi...

Nec İnşaat ve Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nec İnşaat ve Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Kavak tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Temmuz 2013 tarihinde Şirinevler, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu

NEC Haberi

NEC

Güvenli şehirler için sürdürülebilir çözümler sunan NEC, güvenlik ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. “Damar izi okuyucusu” olarak adlandırılan sistem sayesinde kişilerin parmak ve damar izleri alınarak tüm biyometrik bilgilere ulaşılıyor ve olası suçların önüne geçiliyor.


Ankara’da UBM ve güvenlik sektörünün lider firmalarından olan NEC işbirliğiyle düzenlenen “Daha Güvenli Şehirler İçin Güvenlik Çözümleri” seminerinde tanıtımı yapılan “Damar izi okuyucusu” sistemi, katılımcılardan oldukça ilgi gördü.


Aynı sensör üzerinde iki farklı verinin değerlendirildiği söyleyen NEC Ön Satış Yöneticisi Hüseyin Yeter, sistemin yalnızca birkaç saniye içinde tanımlama yaparak verilere ulaşılmasını sağladığını söyledi. Bu sistemle özellikle bankacılık uygulamalarında kolaylık sağlanacağının altını çizen Yeter, “Yüksek meblağlı para transferlerinde çok sayıda kişinin işini kolaylaştıracak bir sistemi hayata geçirdik. Sistem sayesinde belirli bir miktarın üzerinde...