18 / 05 / 2024

necati ateş

necati ateş

Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ataş, eşi Zeynep Ateş için Nişantaşı'nda bir butik açtı...

İhsan Ateş: AVM'lerde cirodan kira beklentisi var!

DeFacto Üst Yöneticisi (CEO) İhsan Ateş, kiralama tarafında bir sorun yaşamadıklarını söyleyerek, "Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) önümüzdeki dönemde cirodan kira beklentisi var'' dedi.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

NCadde Ateş Corner'de teslimler bu yıl!

Özyurtlar Holding, üniversiteli gençlere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner ile öğrenci evlerine üst düzey yaşam formu kazandırdı...

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kiracısının oturduğu evini ateşe verip kayalıklara çıktı!

Kayseri'de yaşayan ev sahibi kiracısının boşaltmadığı evini ateşe verip kayalıklara çıkan kişiyi polis ikna etti.

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Tures Ortak Girişim İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Konya'da ateşe dayanıklı evler üretiliyor!

Konya merkezli bir firma tarafından uçak ve hızlı trenlerde kullanılan SMC adı verilen malzemeden üretilen evler ateşte zarar görmüyor. Yüksek ısı yalıtımı özelliğine sahip evler özellikle yurt dışından büyük ilgi görüyor.

necati ateş Haberi

necati ateş
Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ataş, eşi Zeynep Ateş için Nişantaşı'nda bir butik açtı. Açılış kurdelesini Necati Ateş, Zeynep Ateş ve Milletvekili Hakan Şükür...