05 / 05 / 2024

Necati Kurmel AİHM

Necati Kurmel AİHM

Necati Kurmel, İstanbul Ballıca'da aldığı ancak hukuki sorunlar nedeni ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde olan bir arazisi olduğunu belirterek, "Oraya verdiğim parayı çok daha iyi değerlendirebilirdim" sözüyle yanıtlıyor

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Necati Özdeniz'den kira sertifikası açıklaması!

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, Bol Kepçe ile sektörde ilk defa katılma hesabı ile kira sertifikasını birleştirerek yüksek getiri elde edilmesinin mümkün hale geldiğini dile getirdi.

AİHM'den, miras anlaşmazlığını 'şeriat kanunlarına göre' çözen mahkeme için tazminat kararı!

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) temyiz organı olan Büyük Daire, Batı Trakya’da bulunan Türk azınlığı yakından ilgilendiren ve ‘şeriat davası’ olarak bilinen Hatice Molla Salih davasında tazminat kararını açıkladı.

Van Bayram Otel davası AİHM'ye taşındı!

Van'da 2011 yılında meydana gelen artçı depremde yıkılarak 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Otel ile ilgili dava Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşındı.

AİHM'den İmar Bankası kararı!

AİHM, TMSF'ye devredildikten sonra İmar Bankası'nda "off-shore" hesabı olanlara banka tarafından vadedilenden daha düşük faizle geri ödeme yapılmasında hak ihlali olduğuyla ilgili başvurunun iptalini istedi.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Kıbrıslı Rumlar taşınmazlarını almak için AİHM'ye başvurdu!

Kıbrıslı Rumlar, 1974 sonrası Kuzey Kıbrıs'ta kalan malları için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) gitti. Strasbourg Mahkemesi başvuru sonucu Ankara'dan savunma istedi.

AİHM, Hasankeyf başvurusunu reddetti!

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) tarihsel ve bilimsel önemi bakımından, Hasankeyf sit alanının Ilısu Barajı ve HES Projesi sonucunda zarar görmesi/görecek olması iddiasıyla yapılan başvuruyu reddetti.

Kunter ailesinin konkordato talebi oyun mu?

Türkiye'de modem ve büyük ölçekli büyükbaş hayvan çiftliği sayısı 100'ü bulmaz. 25-30 bin baş hayvanlık çiftlik sayısı ise bir elin parmaklarını geçmez. Büyükbaş hayvan çiftliği alanındaki en önemli yatırımı Saray Halı'nın da sahibi olan Necati Kurmel yaptı.

Saray Çiftliği satılıyor mu?

Saray Halı’nın da sahibi olan Necati Kurmel'in Adana ve Kayseri Yeşilhisar’daki besi çiftliğini satacağı iddia edildi.

Necati Kurmel AİHM Haberi

Necati Kurmel AİHM

Ona göre verimliliğin ve süt tüketiminin artması, sadece sektörün değil Türkiye'nin de önünü açacak.


Kurmel, "İş hayatınızdaki en büyük pişmanlığınız?" sorusunu ise İstanbul Ballıca'da aldığı ancak hukuki sorunlar nedeni ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde olan bir arazisi olduğunu belirterek, "Oraya verdiğim parayı çok daha iyi değerlendirebilirdim" sözüyle yanıtlıyor.

 

Toplam 35 bin hayvanı ile 20 bin dönümlük bir arazide Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük çiftliklerinden birine sahip olan Necati Kurmel, "Şimdi herkes tarlaya indi, 5 dönümü olan kendini geçindiriyor" diyor. Forbes'in 2012 listesine göre Türkiye'nin en zengin 40'ıncı ismi olan Kurmel, basına çok konuşan biri değil. "DÜNYA'nın benim için yeri başka" diyerek başladığı sohbette süt tüketiminin Türkiye ekonomisini nasıl ileri taşıyacağından madencilik yatırımlarına, hayvancılık sektöründeki büyüme planlarından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne götürdüğü...