04 / 05 / 2024

Necati Okay kimdir

Necati Okay kimdir

Planladığı ve hayata geçirdiği projelerle bölgesinin kara kaderini değiştiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hayata geçirmeyi planladığı projelerini, gazetecilerle bir araya geldiği sohbette anlattı.

Necati Okay: Kamu Külliyesi'nin imar uygulaması meclisten geçti!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "En önemli seçim vaatlerimizden olan Kamu Külliyesi'nin yapımı için planladığımız imar uygulaması projesi meclisimizden geçti. Bu proje bölgemizi büyüterek geliştirecek en önemli projelerimizdendir" dedi.

Dulkadiroğlu'nun alt yapı sorunu çözüldü!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Okay, Aksu TV ekranlarında yayınlanan Kentin Başkanları programına konuk olarak geride kalan bir yılı değerlendirdi. Başkan Okay, bu bir yıllık sürede bölgenin alt yapı sorununu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Dulkadiroğlu'nda yapılaşma dikey değil yatay olacak!

Bölgesinde alt yapı sorununu çözüme kavuşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni yerleşim alanları oluşturarak bölgesini cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor. Başkan Okay da bu konuya vurgu yaparak bölgeye düşündükleri konut sistemini anlattı.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Necati Şaşmaz kimdir?

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi isimli şirketi kuran oyuncu ve ünlü yapımcı Necati Şaşmaz kimdir?

Dulkadiroğlu'nda akıllı şehir projesi!

Dulkadiroğlu Belediyesi, 'Akıllı kentler akıllı çözümler' projesini hayata geçirerek eğitim çalışması başlattı. Eğitim toplantısına Belediye Başkanı Necati Okay katıldı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'na 60 kişilik öğrenci yurdu!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 60 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşa ettiriyor. Belediye Başkanı Necati Okay, yurdun 2018'in başında açılacağını ifade etti.

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi'nde sona gelindi!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi projesinin bölgeye kattığı değerleri sıralayarak modern Dulkadiroğlu'nun bu projeyle ortaya çıktığının altını çizdi.

Necati Okay:Hedefimiz yaşanılabilir bir Dulkadiroğlu!

Seçim beyannamesindeki vaatlerini bir bir yerine getirdiğini belirten Okay bu yıl altyapı olarak bölgesindeki tüm eksiklerin giderileceğini söyledi.Okay ayrıca göreve ilk geldiklerinde önüne koydukları hedefin çok ilerisinde olduklarını da belirtti.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nun merkezi Aslanbey'e taşınacak!

Planladığı ve hayata geçirdiği projelerle bölgesinin kara kaderini değiştiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hayata geçirmeyi planladığı projelerini, gazetecilerle bir araya geldiği sohbette anlattı.

Kahramanmaraş'a kamu külliyesi yapılıyor!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kaymakamlık başta olmak üzere tüm kamu kurumlarını bir araya toplan ve Türkiye'de ilk olacak kamu külliyesi taahhüdünü yerine getiriyor.

Necati Atıcı kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Necati Atıcı kimdir? Necati Atıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necati Atıcı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Necati Atıcı...

Ahmet Okay Karaata kimdir?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş yeni genel müdürü Ahmet Okay Karaata oldu. Peki, Ahmet Okay Karaata kimdir? Ahmet Okay Karaata bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Okay Karaata...

Necati Okay kimdir Haberi

Necati Okay kimdir

Başkan Okay, en önemli projesinin Dulkadiroğlu'nun merkezini Aslanbey Mahallesine taşımak olduğunu söyledi. 


Planladığı ve hayata geçirdiği projelerle bölgesinin kara kaderini değiştiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hayata geçirmeyi planladığı projelerini, gazetecilerle bir araya geldiği sohbette anlattı. 


Seçim sürecinde verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini anlatan Başkan Okay, ilk vaat olan 'Vatandaşın ayağını çamurdan keseceğiz' sözünü bu yaz yerine getirdiklerini belirtti. Özellikle kırsal bölgelerin kilit parke sorununu büyük ölçüde tamamladıklarını anlatan Başkan Okay, merkezde ise 1 milyon 500 bin metre kare asfalt dökerek vatandaşın ayağını çamurdan kestiklerini anlattı.  Gazetecilerin sorularını özenle cevaplayan Başkan Okay, Kahramanmaraş-Gölbaşı yolu, Kamu Külliyesi projesi, toplu konut projeleri ve diğer tüm projeleriyle ilgili şunları söyledi: 


"KAMU KÜLLİYESİ PROJESİ BÖLGEYİ ZENGİNLEŞTİRECEK"

"Seçim öncesi vaatlerimizde vatandaşımıza ilk verdiğimiz sözlerden bir tanesi Kamu...