05 / 05 / 2024

Necati Ulusoy

Necati Ulusoy

Ulukay Ulutaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ali Çördük, Hasan Taşcıoğlu, Kaya Çelik, Necati Ulusoy ve Saniye Çördük ortaklığıyla kuruldu...

Ulusoy İnşaat'ın sahiplerine 840 yıl hapis istendi!

Aralarında profesörlerin de olduğu yüzlerce kişiye maketten ev satan Ulusoy İnşaat’ın sahipleri hakkında 840 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Paraların patronun hesabına aktarıldığı iddia ediliyor.

Ulusoy Elektrik Endonezya'da üretim tesisi kuracak!

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. Endonezya'da üretim tesisi kuracak.

Ulusoy Elektrik Etyopya Elektrik İdaresi ile sözleşme imzaladı!

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulusoy Elektrik Etyopya Elektrik İdaresi ile sözleşme imzaladı.

Başaran Ulusoy: 2023 hedeflerine 2019'da ulaşacağız!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye'de turizm sektörünün önemli gelişme kaydettiğini belirterek, '2023 yılında. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında Türkiye 50 milyon ziyaretçi, 50 milyar dolar döviz elde etmeyi planlıyor.

Başaran Ulusoy: Turizmde moralimizi bozmayalım!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor. Ülke olarak kriz doktoru olduk. Moralimizi bozmayacağız, ifadelerinde bulundu.

Başaran Ulusoy: Turizmde moralimizi bozmayalım!

TÜRSAB Başkanı Ulusoy: "Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor. Ülke olarak kriz doktoru olduk. Moralimizi bozmayacağız. Moralimizi bozarsak önce fiyatları kırarız" dedi.

Başaran Ulusoy turizmde çıkışın yolunu gösterdi!

Turizmde çıkış yolunun turisti ülkenin güvenilir olduğuna inandırmaktan geçtiğini ifade eden TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor" dedi.

Başaran Ulusoy: Turizm'de 2015 yılında da büyüme var!

Bu yılın ilk 11 ayında 35 milyon turist ağırlayan Türkiye yeni yilda yüzde 6 büyüme bekliyor. Türsab başkanı başaran ulusoy "turizm sektöründe 2015'te de büyüme devam edecek" dedi.

Başaran Ulusoy: Turist, güvenli tatil yapacağını bilmeli!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, YÖRSİAD toplantısındaki konuşmasında "Türkiye'nin güvenli olduğunu ve gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor" dedi.

Başaran Ulusoy: Antalya'ya artık otel yapmayın!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Artık Antalya’ya otel yapmayın, sahilleri bırakın, İstanbul’a yapın” dedi.Ulusoy, “Ruslar iki şekilde tatile çıkar. Ya dertten ya zevkten. Dertten de zevkten de gelinecek ülke Türkiye” d

TÜRSAB Başkanı Ulusoy'dan çarpıcı açıklamalar!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: "Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor.Ülke olarak kriz doktoru olduk. Moralimizi bozarsak önce fiyatları kırarız"

Ulusoy Elektrik fiyat istikrarı fonu yüzde 300 artırıldı!

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulusoy Elektrik fiyat istikrarı fonu yüzde 300 artırıldı.

Ulusoy Elektrik fiyat istikrarı için fon artışı yapıyor!

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulusoy Elektrik fiyat istikrarı için fon artışı yapıyor.

Necati Ulusoy Haberi

Necati Ulusoy

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Maltepe Fındıklı Mahallesi Atatürk Caddesi NO:123/2 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ali Çördük, Hasan Taşcıoğlu, Kaya Çelik, Necati Ulusoy ve Saniye Çördük ortaklığıyla...