05 / 05 / 2024

Necattin Nurçin

Necattin Nurçin

Haykem İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Necattin Nurçin tarafından 20 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Şenel Caddesi'nde kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sergen Kaşıkçı tarafından kuruldu.

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

Nur Ala İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Ala İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Öznur Dil tarafından kuruldu.

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdulfatah Noor, Mojtaba Noor ve Mostafa Noor ortaklığında kuruldu.

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Kazakistan'da inşaat şirketleri çalışmaya başlayacak!

Kazakistan'da, koronavirüs hastası sayısı 1757 oldu. Ülkenin Nur Sultan ve Almatı şehirlerinde inşaat şirketlerinin koronavirüs tedbirlerini eksiksiz uygulaması koşuluyla çalışmasına izin verildi...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 31 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de başlıyor.

Necattin Nurçin Haberi

Necattin Nurçin

Haykem İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Necattin Nurçin tarafından 20 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Şenel Caddesi'nde kuruldu. 


Haykem İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları...