14 / 05 / 2024

Necdet Çalışkaner

Necdet Çalışkaner

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özdemir, Necdet Çalışkaner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu.

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Adana Ceyhan'da sıcak asfalt yol çalışmaları sürüyor!

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Necdet Ünüvar, Ceyhan'da incelemelerde bulundu. Ünüvar, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte Namık Kemal Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarını denetledi.

Ceyhan Devlet Hastanesi çalışmaları hızla devam ediyor!

TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 2016'da hizmete gireceğini söyledi.

Necdet Beker kimdir?

Mimar Necdet Beker kimdir? Mimar Necdet Beker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necdet Beker, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Necdet Beker...

Necdet Ulema kimdir?

Mimar Necdet Ulema kimdir? Mimar Necdet Ulema, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Necdet Ulema, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Necdet Ulema...

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özdemir, Necdet Çalışkaner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu.

Tarihi Bağlar Hamamı'nda restorasyon çalışması devam ediyor!

Uzun yıllardır bakımı yapılmadığı için harabe duruma gelen tarihi hamamın yeniden ayağa kaldırılması için yoğun bir çalışma içerisine giren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, gelecek kuşaklara aktarmak için çalışma başlattıklarını söyledi...

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Necdet Çalışkaner Haberi

Necdet Çalışkaner

Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özdemir, Necdet Çalışkaner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü dekorasyon işleri tamirat ve boya işleri yapmak.


Beta Tasarım Plan Proje İnşaat Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Boğazköy 6. Cadde,...