06 / 05 / 2024

Necdet Uysal kim

Necdet Uysal kim

Burhaniye’ye, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığınca yapılması planlanan 5 adet park yerinin yer teslimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı yetkilileri çalışmalara en kısa süre içinde başlanacağını ifade ettiler

Necdet Uysal kimdir?

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal kimdir? Necdet Uysal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necdet Uysal, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necdet Uysal...

Necdet Uysal, Balıkesir Burhaniye'deki konut projelerini anlattı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Uysal, belediye bünyesinde yapımı devam eden ve planlanan sosyal konut ve konut projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Balıkesir Burhaniye Devlet Hastanesi'nde hafriyat işleri başladı!

Burhaniye Yeni Devlet Hastanesi hafriyat işleri başladı. Hafriyat işlerini yerinde kontrol eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Burhaniyelilere hayırlı uğurlu olsun dedi.

Balıkesir Burhaniye'de kentsel dönüşüm başladı!

Burhaniye Belediyesi tarafından 4 mahallede planlanan kentsel dönüşümün proje çalışmaları için ilk adım atıldı. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ilk etabın bulunduğu bölgedeki mahalle halkıyla toplantı gerçekleştirdi.

Necdet Uysal: Reşitköy Barajı'nın takipçisiyiz!

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilçenin 50 yıllık özlemi olan Reşitköy Barajı projesinin takipçisi olacaklarını söyledi..

Burhaniye Sanayi yolu düzenleniyor!

Burhaniye merkez mahalleleri için hazırlanan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Büyük tonajlı kamyonların bozduğu yollar için modern altyapı imkanlarının sunulduğu düzenlemeler yapıyoruz" dedi.

Isı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Isı pay ölçer kullanımı, 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile zorunlu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, apartmanlarda ortam sıcaklığının istenilen derecede ayarlanmasına yarayan ısı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Apartmanda hangi alanların ortak alan olduğuna ilişkin esaslar, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Apartmanlarda uygulanan cezaları kimin ödemesi gerekir? Peki, belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Oturma ruhsatını kim alır?

Ruhsatı alınmış binalar için İmar Müdürlüğü'nden alınan belgeye oturma ruhsatı deniyor. Yapı hakkında tüm bilgilere oturma ruhsatında yer veriliyor. Peki, oturma ruhsatını kim alır?

Emlak alım satım vergisini kim öder?

Konut, arsa, dükkan ya da tarla gibi gayrimenkullerin tapu işlemleri için Tapu Müdürlüğü sunduğu hizmet karşılığında tapu alım satım harcı talep ediyor. Peki, emlak alım satım vergisini kim öder?

İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi Akgül Uysal vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi A.Akgül Uysal vefat etti. A. Akgül Uysal'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakıp, Aydın İmam Hatip Camii'nde kılınacak. Tellidede Mezarlığı'na defnedilecek.

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Halis Uysal: Suyu böyle kullanırsak Ege çöl olacak!

Türkiye Sulama Kooperatifi Merkez Birliği Genel Başkanı Halis Uysal, küresel ısınma yüzünden artan kuraklık tehlikesine dikkat çekerek, bir an önce sulamada damlama sistemine geçilmesi gerektiğini söyledi...

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Necdet Uysal kim Haberi

Necdet Uysal kim

Burhaniye’ye, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığınca yapılması planlanan 5 adet park yerinin yer teslimi yapıldı.

Burhaniye’nin gelişmesi ve büyümesi için önemli projelere imza atan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, şehir vizyonlarında önemli bir yeri olan park ve peyzaj düzenlemeleri ile ilgili olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçmiş ve Burhaniye’ye 5 adet park yapımı için Büyükşehir ile anlaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan park yapımı işinin, müteahhitte yer teslimleri yapıldı.

Burhaniye’ye gelerek Adliye Lojmanları yanı, Bahçelievler Ahmet Taner Kışlalı Parkı ve Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda semt sahası ve peyzaj düzenlemesi; Cumhuriyet Mahallesi Badem Alanı Mevkiinde 98. Sokakta bulunan Çamlıkta peyzaj düzenlemesi ve Taylıeli Mahallesi Meydan düzenlemesi işleri için yerlerinde gezilerek iş teslimleri yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı yetkilileri çalışmalara en...