22 / 05 / 2024

Necip Birlik

Necip Birlik

Cadde 34 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Necip Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ne zaman bitecek?

Emlak Konut GYO imzasıyla yarın başlayacak olan Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına toplam 29 adet markalı proje katıldı. Peki Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ne zaman bitecek?

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 2017!

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 2017 göre 20 yıla kadar vade ile daire sahibi olunabiliyor. 29 adet projesinin katıldığı projede dairelerin metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Birlik Anadolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Birlik Anadolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Örk ve Rıza Kızıl imzasıyla kuruldu.

Necip Fazıl Müze Evi kuruluyor!

Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Araştırma Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Necip Fazıl Müze Evi'nin kurulması için ilk adımı attı.

Beylikdüzü'nde günübirlik 113 ev mühürlendi!

Günübirlik kiralanan bataklık yuvası evler tehlike saçıyor. Denetimin yetersiz olduğu evler liseli gençleri bataklığa çeken girdaplara dönüştü. Beylükdüzü'nde 113 binanın komple mühürlendi.

Ege Turizmi için 13 arazi günübirlik tahsis edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına toplam 5 bin 220 yatak kapasiteli otel ve tatil köyü yapılabilecek 13 arazi ile bir günübirlik tesisini tahsise açacak.

Ümraniye Necip Fazıl'daki düşük imar, dönüşümü yavaşlatıyor!

Seçildiği günden beri Alo Muhtar hattıyla mahallelerin sorun ve şikayetlerini anında cevaplayarak sorunları çözüme kavuşturan Ümraniye Necip Fazıl Mahalle Muhtarı Kadir Delbalta, muhtarlık çalışmalarını ve İstanbul'daki muhtarların sorunlarını anlattı.

Necip Nasır: Ege'de kentsel dönüşüm acilen başlamalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı (MÜFED) ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, son dönemde Marmara ve Ege Denizi'nde yaşanan fay hareketlerinin ülkemizin deprem bölgesinde olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattığını söyledi.

Necip Nasır: İzmir'de konut patlaması olacak!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde kentte satışların çok yükseleceğini söyledi. Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin İzmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Arap turistlerin tercihi günübirlik evler!

Trabzon'a gelen Arap turistlerin oteller yerine günübirlik kiraladıkları evlerde kalmayı tercih ettiği belirtildi.

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekş Birlik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Ağırbaş ve Hüseyin Zeynel Ekşi ve Talat Ekşi imzasıyla kuruldu.

Necip Nasır: Kemeraltı özel kanunla kurtarılsın!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, “Ekonomiyi canlandıracak bu değerimizi, tarihi çarşımızı İzmir’e kazandırmak zorunluluktur” dedi

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Necip Birlik Haberi

Necip Birlik

Cadde 34 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Necip Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu.


Cadde 34 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve  kuruluşları tarafından kapalı...