18 / 05 / 2024

Necip ÇARIKÇI

Necip ÇARIKÇI

Bolu’nun Karacasu beldesinde Orman İşletmesine ait 53 dönüm arazinin ihalesini Muhittin Palazoğlu’ya ait olan firma aldı. Edinilen bilgiye göre Bolu Belediyesinin de girdiği ihaleye toplam 8 şirket müracaat etti.

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Nc Globals İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nc Globals İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Necip    Dursun tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

Yerel yönetimler kentsel dönüşüm için harekete geçsin!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlere, "Kentsel dönüşüm için harekete geçin" çağrısında bulundu. Eylül ayında açıklanacak kentsel dönüşüm eylem planına göre her şehrin ayrı bir planı olacak. 

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

İstanbul'a Necip Fazıl Müzesi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptığı açıklamada, şair, yazar ve düşünür Necip Fazıl Kısakürek için bir müze veya kültürevi açacaklarını dile getirdi.

Ümraniye İnkılap ve Necip Fazıl Mahallesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye'de İnkılap ve Necip Fazıl Mahallesi'nde yer alan bazı alanlara ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı...

Necip Nasır'dan müteahhitlere çağrı!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Yönetmelikte herkesin bilgisine başvurup talepleri alacağız'' şeklinde konuştu.

Necip Nasır'dan yeni imar yönetmeliğiyle ilgili müteahhitlere çağrı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklama yaptı.

Necip Nasır: İzmir'in yüzde 85'i dönüşmeli!

Çanakkale'de art arda meydana gelen depremler İzmir'de de kendini hissettirirken, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır da birinci derecede deprem kuşağı içinde yer alan İzmir'in merkezi başta olmak üzere; büyük çoğunluğun kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Necip Fazıl Müze Evi kuruluyor!

Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Araştırma Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Necip Fazıl Müze Evi'nin kurulması için ilk adımı attı.

Necip ÇARIKÇI Haberi

Necip ÇARIKÇI

Katılan firmalardan Burhan Çelik’in firmasını evrak eksikliği diye ihaleye dahil edilmediği öğrenildi. Bolu Belediyesinin mevcut bedelin üstüne 3 milyon 200 bin lira, daha evvel ihaleyi alan Savaş Abak’ın 3 milyon100 bin lira, Burhan Çelik ise 2 milyon855 Tl fazla verdiği gelen bilgiler arasında.


İhale sonrasında, Muhittin Palazoğlu’nun sahibi olduğu iddia edilen Eti Adstation adlı firma 16.504.310 TL karşılığında 53 dönüm arazinin sahibi oldu. Palazoğlu’nun bölgeye dev otel projesi yapacağı öğrenildi. İhaleye Bolu Belediyesi adına Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Necip ÇARIKÇI ve Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ temsil etti.



Bolu Olay




Bu haber Bolu'nun Sesi Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Günlerdir Bolu kamuoyunu meşgul eden Karacasu da bulunan Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazinin ihalesini işadamı Muhittin Palazoğlu kazandı.


Karacasu’da bulunan Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 53 dönümlük...