03 / 05 / 2024

Necip Nasır açıklama

Necip Nasır açıklama

MÜFED Başkanı Necip Nasır, deprem kuşağında yer alan İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. Nasır, ada bazlı planlar yapılırsa İzmir'in 10 yılda dünya kenti statüsüne yükseleceğini söyledi.

İzmir'de kentsel dönüşüm aciliyet kazandı!

Deprem kuşağında yer alan İzmir'in mevcut konut stoğunun depreme dayanıklı olmadığını belirten Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, kentin yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi.

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Necip Nasır'dan inşaat sorunlarına çözüm sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili ve inşaat mühendisi Necip Nasır, inşaat sektörünün sorunlarından hükümet ile ilgili olanlarını doğrudan kendisinin çözeceğinin sözünü verdi. 

Necip Nasır'dan müteahhitlere çağrı!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Yönetmelikte herkesin bilgisine başvurup talepleri alacağız'' şeklinde konuştu.

Necip Nasır'dan yeni imar yönetmeliğiyle ilgili müteahhitlere çağrı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklama yaptı.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Müteahhiter Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Ege Bölgesi'nde kentsel dönüşümü yeniden hatırlattı.

Necip Nasır: İzmir'in yüzde 85'i dönüşmeli!

Çanakkale'de art arda meydana gelen depremler İzmir'de de kendini hissettirirken, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır da birinci derecede deprem kuşağı içinde yer alan İzmir'in merkezi başta olmak üzere; büyük çoğunluğun kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Necip Nasır: Ege'de kentsel dönüşüm acilen başlamalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı (MÜFED) ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, son dönemde Marmara ve Ege Denizi'nde yaşanan fay hareketlerinin ülkemizin deprem bölgesinde olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattığını söyledi.

Necip Nasır: İzmir'de konut patlaması olacak!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde kentte satışların çok yükseleceğini söyledi. Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin İzmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Necip Nasır açıklama Haberi

Necip Nasır açıklama


30 ilçenin büyükşehirle birlikte ada bazında plan yapmasının çok büyük avantajlar sağlayacağını kaydeden Nasır, İzmir'in kentsel dönüşümle 10 yılda dünya kenti olabileceğini söyledi


Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, deprem kuşağında yer alan İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. Nasır, ada bazlı planlar yapılırsa İzmir'in 10 yılda dünya kenti statüsüne yükseleceğini söyledi. Kentsel dönüşümde daha fazla vakit kaybedilmemesi gerektiğini vurgulayan Nasır, "Hem bina stoğunu sağlamlaştıracak, hem de kenti yaşanabilir hale getirecek 6306 sayılı kentsel dönüşüm yasası bu açıdan çok önemli. İzmir'de kentsel dönüşüm konusunda tek sorun ise plan eksikliği" dedi.

İzmir'deki 30 ilçenin büyükşehirle birlikte ada bazında plan yapmasının çok büyük avantajlar sağlayacağını kaydeden Nasır, "Eğer ilçeler ve Büyükşehir Belediyesi birlikte çalışıp bu planları yaparsa 10 yıl içinde İzmir...