05 / 05 / 2024

Necip Nasır özgeçmiş

Necip Nasır özgeçmiş

İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır kimdir? İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır hangi işlere imza atıyor? İşte MUFED Başkanı Necip Nasır ve MUFED faaliyetleri...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira bedeli 5 yıl dolmadan artırılabilir mi? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan tartışmalar çığ gibi büyürken, kira bedelinin 5 yıl dolmadan artırılıp artırılamayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki kira bedeli 5 yıl dolmadan artırılabilir mi? 

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi? Anketten şaşırtan cevap!

Türkiye'de devlet memuru sayısının fazla olup olmadığı zaman zaman gündeme geliyor. 357,3 bin takipçili mühendis, X sosyal medya hesabından 'Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi?' anketi yaptı. İşte o ankete verilen cevaplar ve vatandaşların yorumları...

15 dakikada yüzde 100 şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya görülmemiş dev indirim! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Xiaomi'den kaçırılmayacak fırsat: Xiaomi Mi 11T Pro, 15 dakikada yüzde 100 şarj olma özelliğiyle dikkat çekiyor! Üstün performans ve şık tasarımıyla göz kamaştırıyor. Mi 11T Pro, sınırlı süreli dev indirimle PTTAVM'de...

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Fed'in faiz artırımını yavaşlatması ve 2023 yılında durdurması ihtimali üzerine altın fiyatlarında başlayan yükseliş 2023 yılı boyunca devam edecek mi? Euro ve dolarda neler olacak? İşte beklentiler..

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür?

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür? Tarla arsaya dönüştürülebilir mi? İşte merak edilen soruların detayları!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir'de kendi binasını dönüştürmek isteyenlere destek müjdesi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentte kentsel dönüşümde desteklerin artacağını dile getirdi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Nasır özgeçmiş Haberi

Necip Nasır özgeçmiş

Necip Nasır kimdir? 

Necip Nasır, İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı. Necip Nasır, kentsel dönüşüm konusunda projelerin bütüncül olarak ele alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 


Bu konuda yerel yönetimlerin ve ilçe belediyelerin belirleyici rol oynaması gerektiğini söyledi. İlçe belediyelerin temsil ettiği ilçelerin problemlerini kültürel ve sosyal yapısını iyi analiz ettikleri için kentsel dönüşüm konusunda da sağlıklı projeler üretebileceğini ifade eden Necip Nasır, kentsel dönüşümde sadece yeni binalar inşa etmenin yeterli olmadığını, yaşanabilir bir çevre planlamasının da dahil edilmesi gerektiğini söyledi.


Izmir'de sosyal yapı nedeniyle yerinde dönüşüm gerçekleştirilmesinin önemine işaret eden Necip Nasır, "Bornova'da oturan birini Buca'ya, Karşıyaka'da oturan birini de Gaziemir'e gönderemezsiniz. İzmirde yerinde dönüşüm şart. 

İzmir'in yüzde 85'i kentsel dönüşüme muhtaç durumda. Bu konuda mutlaka çok yönlü projeler ele alınmalıdır" diye konuştu. 


İzmir'de kentsel dönüşüm konusunda...