29 / 04 / 2024

necip nasır Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi

necip nasır Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'dan çağrı geldi. Nasır, inşaat projesinin İzmirli bir firmaya verilmesini istedi.

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Khalıl Ahmad Hamkar, Nasır Ahmad Hamkar ve Wakıl Ahmad Hamkar ortaklığında kuruldu.

Green Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Green Group Emlak Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Malık NAsır Mehmood tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Mimar Max Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Max Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Sreouıl ve Muhammed Nasır Elhaşaş ortaklığında kuruldu.

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Gul Agha Gılaneı, Nasır Ahmad Qaderı, Saeed Gılany ve Sultan Ahmad Amiryan ortaklığında kuruldu.

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir'de kendi binasını dönüştürmek isteyenlere destek müjdesi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentte kentsel dönüşümde desteklerin artacağını dile getirdi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

necip nasır Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

necip nasır Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'dan çağrı geldi. Nasır, inşaat projesinin İzmirli bir firmaya verilmesini istedi. Hazırlanan planlar sonrası toplam 32 hektarlık alanda gerçekleşecek proje için ihale süreci İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden onay aldı. Toplam 6 etaptan oluşan, yıkımı yapılan 497 yapı ve 1172 birimin yerine toplam 157 bin metrekare alanda inşaat gerçekleşeceği kaydedildi. Kapalı zarf usulü ile gerçekleşecek ihale için tarih belli olmazken İzmir Müteahhittiler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Büyükşehir'e çağrı yaptı. İzmir'de konsorsiyuma gerek olmadan işi tek başına yapabilecek firmaların olduğunu söyleyen Nasır, "İzmir'de bu işi tek başına yapabilecek şirketler var. Bizim önceliğimiz ihalenin İzmirli bir şirkete verilmesi. Bu yatırımın İzmir'in kendi içinde değerlendirilmesi önemli. Büyükşehir Belediyesi de tercihini...