17 / 05 / 2024

Necla Tuncel

Necla Tuncel

MSC Cruises Türkiye Genel Müdürü Necla Tuncel yaptığı açıklamada, kruvaziyer turizminin son yıllarda önem kazandığını belirterek, geçen yıl Türkiye'de 22 limana 1517 gemiyle toplam 2 milyon 95 bin 673 turistin geldiğini kaydetti

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Nsezgin Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nsezgin Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Sezgin tarafından kuruldu.

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile NEcla Taşkın tarafından kuruldu.

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi Esenyurt'ta Hilal Tuncel ve Uğur Özant ortaklığında kuruldu.

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tuncel tarafından kuruldu.

İzmir'de temeli kayan binanın arsa sahibinden açıklama!

İzmir'de temel kazısı sırasında yan binada kayma meydana geldi. Yaşanan olaydan sonra açıklama yapan arsa sahibi Necla Kırıntat, kazı sırasında bina temeline çok girildiğini öne sürdü. 

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Necla Tuncel Haberi

Necla Tuncel

MSC Cruises Türkiye Genel Müdürü Necla Tuncel, kruvaziyer gemilerle Türkiye'nin limanlarına yanaşan gemi ve turist sayısının her geçen yıl arttığını belirterek, ''Gemiler gelmeye başladı ancak limanlar kruvaziyer turizmi düşünülerek yapılmadığı için yetersiz. Yunanistan ve Hırvatistan'ı kullanan gemiler Türkiye'ye de uğrayabilir. Bu turizmden pay alabilmek için acilen limanlarımızın iyileştirilmesi gerekiyor'' dedi.


Tuncel, yaptığı açıklamada, kruvaziyer turizminin son yıllarda önem kazandığını belirterek, geçen yıl Türkiye'de 22 limana 1517 gemiyle toplam 2 milyon 95 bin 673 turistin geldiğini...