24 / 07 / 2024

Necmettin Öner

Necmettin Öner

Turnkey Global Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi, Kadir Durumlu, Mehmet Sıraç Direk, Necmettin Öner, Adel İbrahim A. Mohamed Kassem tarafından ile 6 Kasım'da kuruldu.

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

Tapu harcı döner sermaye 2015!

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde taraflar, belli miktarlardaki masrafları ödemek ile mükellef oluyor. Bu masraflar arasında yer alan tapu harcı döner sermaye 2015 ne kadar?

Bereket Döner dünyanın en büyük döner fabrikasını kuracak!

67 şubeye ulaşan Bereket Döner Hadımköy’deki fabrikasına sığmıyor. Genel Mütdür Nezif Emek “6 aydır arsa arıyoruz. Dünyanın en büyük döner fabrikasını kuracağız” dedi.

Baydöner Çanakkale'de şube açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Çanakkale Burda AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Bereket Döner İstanbul’da 55. restoranını açıyor!

Bereket Döner, İstanbul'da Bakırköy ve Üsküdar'da açtığı 2 yeni restoran ile İstanbul'daki restoran sayısını 55'e, Türkiye'deki toplam sayıyı ise 67'ye yükselterek aynı zamanda kendi kategorisindeki en fazla restorana sahip marka oldu.

Baydöner İstiklal Caddesi'nde dükkanlar açacak!

Baydöner, 2015 yılında 165 milyon lira ciro hedefliyor. Şirketten bir de sürpriz var. Baydöner Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz açıklama yaptı.

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, hızla yeni restoranlar açmaya devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'nun hızla gelişen şehirlerinden Batman’da açtığı yeni restoranıyla Bereket, şube sayısını 65’e yükseltti.

Necmettin Şeker kimdir?

Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker kimdir? Necmettin Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Şeker, ne zamandan beri, Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Orman Genel Müdürlüğü döner sermaye işletmesi yönetmeliği!

Orman Genel Müdürlüğü döner sermaye işletmesi yönetmeliği 22 Mart 2015 tarihinde 29303 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, Döner Sermaye İşletmelerinin faaliyet alanları, görev, yetki ve sorumluluklarını düzenliyor...

Caner Güner kimdir?

Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner, vefat etti. Peki, Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner kimdir? Emi İnşaat, inşaat sektöründe hangi alanlarda hizmet veriyor?

Emi İnşaat'ın acı günü: Caner Güner vefat etti!

Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner vefat etti. Cenazesi 17 Mart Salı günü (bugün) defnedilecek olan Güner'in cenazesi için Emi İnşaat taziye ilanı yayınlattı...

Emin Altıner: Konyaaltı Sahil Projesi'ne herkes katkı koymalıdır!

KONYSİAD Başkanı Emin Altıner "Her detayı ince eleyip sık dokumamızın nedeni, uygulanacak proje ile "İŞTE BUDUR" diyebileceğimiz, 150-200 yıl sonra bile yaşayanların gururla istifade edebilecekleri bir eser olması içindir. " dedi.

Saraylı Döner, en büyük döner restoranı unvanıyla İstanbul Başakşehir'de!

Lüks konut projelerinin yükseldiği ve özellikle inşaat sektöründe çalışanların yoğun yaşadığı Atatürk Bulvarı, Başakşehir’de bulunan Saraylı Döner, Dünya’nın En Büyük Döner Restoranı unvanıyla müşterilerine farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Necmettin Öner Haberi

Necmettin Öner

Turnkey Global Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi, Kadir Durumlu, Mehmet Sıraç Direk, Necmettin Öner, Adel İbrahim A. Mohamed Kassem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Turnkey Global Gayrimenkul Pazarlama ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,  kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,  satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa...