02 / 05 / 2024

Necmi Üze kimdir

Necmi Üze kimdir

Özser Group Sigorta Başkanı H.Necmi Üze, Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Bina Tamamlama Sigortası güven sağlayacak!

Özser Group Sigorta Başkanı H.Necmi Üze, Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Bina tamamlama sigortası sektördeki güven sorununu çözecek!

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, 11 Mart’ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası’nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

Zorunlu bina tamamlama sigortası sektör sorununu ortadan kaldıracak!

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H. Necmi Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

Boris Micka kimdir?

İstanbul Arkeoloji Müzesi, dünyaca ünlü müze mimarı Boris Micka tarafından yeniden tasarlandı. Peki, Mimar Boris Micka kimdir? Boris Micka, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Boris Micka...

Hilton Antakya Müze Otel, bir yıl içinde açılacak!

Bölgenin barış dolu günlerinde Hatay'ın 5 yıldızlı bir otele sahip olması için kollarını sıvayan Antakyalı işadamı Necmi Afsuroğlu, aynı zamanda Türkiye'de örneği olmayan bir 'müze otel'i de kente kazandırmış oluyor.

Hilton Antakya Müze Otel, bir yıl içinde misafirlerine kapılarını açacak!

Bölgenin barış dolu günlerinde Hatay'ın 5 yıldızlı bir otele sahip olması için kollarını sıvayan Antakyalı işadamı Necmi Afsuroğlu, aynı zamanda Türkiye'de örneği olmayan bir müze oteli de kente kazandırmış oluyor.

Necmi Asfuroğlu: Müze otelin inşaatını tarihi kalıntılara zarar vermeden yapıyoruz!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti. Necmi Asfuroğlu otelin inşaatını gezdi.

Necmi Asfuroğlu: Müze otelimiz kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu 850 metrekarelik tek parça mozaiğin yer aldığı müze otelimiz, kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak dedi.

Necmi Asfuroğlu, Hatay'daki müze otel inşaatı ile ilgili bilgi verdi!

Necmi Asfuroğlu, Süreyya Halefoğlu Caddesi'ndeki otel inşaatı hakkında kanaat önderlerine bilgi vererek, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti.

Garabet Balyan kimdir?

Garabet Amira Balyan, mimar oğlu Nigoğos Balyan'la birlikte yaptığı Dolmabahçe Sarayı ile anılan mimardır. Garabet Amira Balyan, Çırağan Sarayı, Yıldız Köşkü, Askeri Müze gibi eserler bırakmıştır. Peki Garabet Balyan kimdir? İşte biyografisi...

Necmi Kadıoğlu kimdir?

Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu kimdir? Necmi Kadıoğlu ne zamandan beri belediye başkanlığı yapıyor? Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi ile hangi projelere imza attı? İşte yanıtı...

Necmi Üze kimdir Haberi

Necmi Üze kimdir

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti. 



Geçtiğimiz yıllarda mali sıkıntıya düşerek, iflas eden inşaat şirketleri nedeniyle binlerce kişinin zor duruma düşmesinin ardından, 2013 yılının sonunda uygulamaya giren yeni Tüketici Kanunu'na, ön ödemeli konut satışları için bina tamamlama sigortası adı altında zorunlu sigorta maddesi eklenmişti. Hazine'nin genel şartları belirlemesinden sonra Bina Tamamlama Sigortası 11 Mart'ta yürürlüğe girdi. Tüketici Kanunu gereğince artık büyüklüğü bakanlık tarafından belirlenecek konut projeleri için sigorta yapılması gerekiyor. Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, Mart ayında yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini dile getirdi....