02 / 05 / 2024

Ned Quality İnternationel Yapı adres 

Ned Quality İnternationel Yapı adres 

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mengü, Emrah Tırak ve Sercihan Şen ortaklığında kuruldu.

Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajı!

Ned Çiçekli projesi, Ankara ili, Keçiören’in merkezinde Nedimoğulları İnşaat tarafından yükseliyor. Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor.

Şık tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile Kia Sportage 2023'ün en dikkat çekeni oldu

Kia Sportage'ın en büyük özelliklerinden biri, şık ve modern tasarımıdır. Sportage, dinamik hatları, büyük ızgara ve LED farlarıyla dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, Sportage, otomobil severler tarafından tercih edilen bir SUV haline gelmiştir. Peki Kia Sportage 10 Mayıs 2023 fiyat listesi ned

BİM'de Drone çeşitleri satışta! Bu ucuzluk kaçmaz hemen göz atın! İşte Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM'in 19 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğunda kaçırılmayacak büyük fırsat sizleri bekliyor. BİM Market'in aktüel kataloğunda Drone çeşitleri satışa sunuldu. Peki BİM'de bu ürünler ned kadar? İşte fiyat listesi...

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İmran tarafından kuruldu.

ABD'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşaatına kınama!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, İsrail'in Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşa etmesine karşı çıktıklarını dile getirdi. 

Ned Mühendislik Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ned Mühendislik Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ela Quality Resort Hotel kira değerleme raporu 2020!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ela Quality Resort Hotel'in Kira Değerleme Raporu yayınlandı...

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel kira revizesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyündeki Ela Quality Resort Hotel 17 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak...

Ned Quality İnternationel Yapı adres  Haberi

Ned Quality İnternationel Yapı adres 

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi konusu:
Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, ve benzei inşaat alanına giren yapıları kat karşılığı veya kendi mülkleri dahilinde müteahhitlik alt işveren olarak yapmak yaptırmak ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike her türlü inşaat işleri yapmak. Her nevi yıkım tadilat onarım restorasyon dekorasyon iç mimarlık dizayn, ısı yalıtımı ve izalasyonu, müteahhitlik faaliyetleri, mühendislik, mimarlık hizmetleri, müşavirlik etüt işleri yapmak,...